Galatasaray - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Akın Ungan
29.11.2023 - 08:35 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 19:35

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Manchester United ile karşılaşıyor. Galatasaray - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda? İlk 11'ler...

Galatasaray - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'nda 5'inci maçına çıkıyor. Sarı-Kırmızılılar, Rams Park'ta Premier Lig devi Manchester United'ı konuk ediyor.

Galatasaray grupta 3'üncü

A Grubunda, 4 puanla 3'üncü sırada yer alan Galatasaray, çıktığı 4 maçın 1'ini kazandı, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Temsilcimizle aynı puandaki Kopenhag 2'inci sıradayken, bu akşam İstanbul'a konuk olan Manchester United 3 puanla son sırada yer alıyor. 4'te 4 yapan Bayern Münih ise grup lideri olarak çıkmayı garantiledi.

Galatasaray - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Manchester United arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçı 29 Kasım 2023 Çarşamba günü (bugün) saat 20.45'te başlayacak. Karşılaşma Rams Park'ta oynanacak. Mücadele EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: Kazanmak için her şeyi yapacağız
Habere Git

Galatasaray, Avrupa'yı garantileyebilir

Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmayı kazanması durumunda Avrupa'da yoluna devam etmeyi garantileyecek. Galatasaray, taraftarı önünde Manchhester United'ı mağlup etmesi halinde puanını 7'ye çıkaracak ve son hafta öncesinde rakibiyle 4 puan fark yakalayacak. "Cimbom" son hafta sonuçlarına göre en kötü ihtimalde UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Davinson Sanchez sakat

Galatasaray'da savunmanın önemli oyuncularından Davinson Sanchez, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yapılan Corendon Alanyaspor müsabakasında sakatlanan ve sol üst arka adalesinde 2. derece zorlanma tespit edilen Kolombiyalı stoper, takımdaki yerini alamayacak.

Manchester United'da kritik eksikler

"Kırmızılar", İstanbul'da 7 oyuncusundan yararlanamayacak. İngiliz temsilcisinde, kart cezalısı Marcus Rashford'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek. Sakatlığı bulunan Rasmus Hojlund'un ise oynayabilecek duruma geldiği bildirildi.

İlk 11'ler

  • Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim, Angelino, Ndombele, Torreira, Ziyech, Mertens, Zaha, Icardi
  • Manchester United: Andre Onana, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Luke Shaw, Mainoo, McTominay, Antony, Bruno Fernandas, Garnacho, Hojlund.
Senin için hazırladığımız haberler