Real Madrid deplasmanda Juventus'u gole boğdu! Ronaldo tarihe geçti...

03.04.2018 - 23:21 | Son Güncellenme: 03.04.2018 - 23:21

Real Madrid deplasmanda Juventus'u gole boğdu! Ronaldo tarihe geçti...

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Juventus ile Real Madrid Allianz Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmada Real Madrid, Juventus'u 3-0 mağlup etti ve rövanş karşılaşması için büyük avantaj sağladı.

MS: Juventus 0-3 Real Madrid

Maçtan dakikalar

Maça hızlı başlayan Real Madrid henüz üçüncü dakikada Isco'nun sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içine ortayı yaptı, ceza sahası içinde topla buluşan Ronaldo ayağının üstü ile Buffon'un uzanamayacağı köşeye topu gönderdi ve Real Madrid'i, Juventus deplasmanında 1-0 öne geçirdi.

Cristiano Ronaldo, peş peşe 10 Şampiyonlar Ligi maçında da gol atarak Devler Ligi tarihinde bunu başaran ilk futbolcu oldu.

Portekizli oyuncu ayrıca bu sezonki 13. Şampiyonlar Ligi golüne de imza atmış oldu.

Maçın ilk yarısı Real Madrid'in 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

Ev sahibi ekip ikinci yarıya iyi başlasada Real Madrid rakibine geçit vermedi.

Maçın 55. dakikasında Dybala'yı ceza sahası içine girmeden düşüren kaptan Sergio Ramos sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Ramos İspanya'daki rövanş karşılaşmasında forma giyemeyek.

Dakikalar 64'i gösterirken gelişen ani Real Madrid atağında Carvajal ceza sahası içindeki Ronaldo'yu gördü Ronaldo inanılmaz bir şekilde havaya yükseldi ve tarihe geçecek o muhteşem rövaşata golünü attı. Buffon sadece izledi ve Juventus tribünleri Ronaldo'nun golünü ayakta alkışladı. 0-2 

Ronaldo ayrıca bu sezonki 14. Şampiyonlar Ligi golüne de imza atmış oldu.

Ronaldo'nun golünden sadece iki dakika sonra Paulo Dybala, Carvajal'a yaptığı sert hareket sonrası hakem Cüneyt Çakır ikinci sarı kartını gösterdi ve Dybala oyun dışı kaldı. 

Real Madrid'in ve Ronaldo'nun durmaya niyeti yok. 72. dakikada Ronaldo, Juventus savunmasının arkasına attığı harika pasta topla buluşan Marcelo kaleci Buffon'u geçti ve topu boş ağlara gönderdi. 0-3.

İki gol atan Ronaldo 1' de asist yaparak maça damga vuran isim oldu. 

85. dakikada Kovacic'in şutu direkten dönerken 90+1. dakikada Ronaldo kaleci ile karşı karşıya topu tribünlere yolladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayonca Real Madrid Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmasında deplasmanda Juventus'u 3-0 mağlup etti.

Maçın rövanş karşılaşması 11 Nisan'da İspanya'da oynanacak.

Ayrıca, Ronaldo muhteşem rövaşata golünde 2.27 metre yükseğe sıçramış.

AJANSSPOR DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler