Real Madrid, Galatasaray'ın yıldızına göz dikti! Transfer döneminde kapıyı çalacak

13.10.2024 - 11:35 | Son Güncellenme: 13.10.2024 - 11:42

Transfer haberleri. İspanya Ligi takımlarından Real Madrid, Galatasaray'ın yıldızına göz dikti. La Liga devi transfer döneminde sarı-kırmızılı ekibin kapısını çalacak.

Real Madrid, Galatasaray'ın yıldızına göz dikti! Transfer döneminde kapıyı çalacak

AJANSSPOR HABER

İspanya'da sakatlıklar boğuşan Real Madrid'in transferde rotasını Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Davinson Sanchez'e çevirdiği iddia edildi. İşte detaylar...

Milli ara sonrası zorlu bir fikstüre girecek olan Galatasaray'da, takımın en önemli yıldızlarından biri olan Davinson Sanchez için çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Real Madrid, Davinson Sanchez'in peşinde

Sözcü'nün derlediği habere göre; Okan Buruk'un savunmadaki göz bebeği olan yıldız oyuncu için Real Madrid'in devre arasında kapıyı çalacağı öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın ara transfer hedefi ortaya çıktı! Bundesliga'dan...
Habere Git

Galatasaray'ın savunmadaki lideri Davinson Sanchez için gelen transfer iddiası Arjantin'den... Kolombiya Milli Takımı forması da giyen 28 yaşındaki stoper, Ole'nin haberine göre Real Madrid'in gündeminde.

9.5 milyon Euro'ya transfer edildi

Haberde; sarı-kırmızılı kulübün 9.5 milyon Euro'ya Tottenham'dan aldığı ve 2027 sezonu sonuna kadar kontratı bulunan oyuncu için İspanyol devinin yüklü bir bonservis teklifi ile kapıyı çalacağı belirtildi.

Galatasaray performansı

Aslan'da 39 maçı geride bırakan ve 4 gol, 3 asistlik katkı sağlayan futbolcunun Galatasaray'ın kabul etmesi durumunda Real Madrid'e gideceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan Fernando Muslera açıklaması! "Ülkesine dönmek istiyor"
Habere Git

28 yaşındaki Kolombiyalı savunma oyuncusu, bu sezon ise çıktığı 7 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler