Real Madrid kalecisi Andriy Lunin, en özel gününe eşofmanıyla gitti

21.03.2021 - 15:19 | Son Güncellenme: 21.03.2021 - 15:42

Magazin haberleri... Real Madrid'in 2018 yılında 8,5 milyon Euro karşılığında Ukrayna ekibi Zorya Luhansk'dan transfer ettiği genç file bekçisi Lunin, bir süredir birlikte olduğu Anastasia Tamazova ile dünya evine girdi. Nikah için Ukrayna Başkonsolosluğuna giden çift, resmi kıyafetler yerine daha serbest giyinmeyi tercih etti. İşte detaylar...

Real Madrid kalecisi Andriy Lunin, en özel gününe eşofmanıyla gitti

AJANSSPOR - MAGAZİN

Real Madrid'in 2018 yılında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Andriy Lunin (22), bir süredir beraber olduğu Ukraynalı model Anastasia Tamazova ile evlendi. Çiftin mutlu gününde dikkat çeken detay, alışılmışın dışına çıkıp resmi kıyafetlerle objektif önüne geçmemeleriydi. Smokin veya damatlık ile gelinlik ikilisinin olmadığı evlilik töreninde, Lunin ve eşi serbest kıyafetlerle katıldı. 

Futbol sahasında evlilik teklifi...

2019 yılında Real Valladolid'e kiralanan genç kaleci, 19 yaşındayken Ukraynalı model Anastasia Tamazova'ya Pucelano Stadyumu'nda evlilik teklif etti. O günlerde çok konuşulan teklif, bugün ikinci kez gündeme geldi. 

Binlerce insan takip ediyor

Andriy Lunin'in eşi Anastasia Tamazova, çeşitli markaların reklamını yaptığı sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Yaklaşık 22 bin kişinin takip ettiği hesapta eşi Lunin'le çekildiği fotoğraflar büyük ilgi topluyor. Andriy Lunin'in takipçi sayısı ise 400 binden daha fazla...

Andriy Lunin'in İspanya kariyeri

2018 yılında henüz 18 yaşındayken Ukrayna ekibi Zorya Luhansk ile 36 maça çıkan Lunin, o yıl 6 Avrupa Ligi maçında da forma giyince devleri peşine takmıştı. O dönemde 3,5 milyon Euro piyasa değeri olan futbolcu için Real Madrid 8,5 milyon Euro ödeme yaptı. Ancak, Madrid ekibinde yetersiz bulunan genç kaleci, aynı yıl CD Leganes'e kiralanmış; burada da tutunamayınca Real Valladolid ve Real Oviedo'ya gönderilmişti. Oviedo ile 22 maçta boy gösteren kaleci, sezon sonu tekrar Real Madrid'e geri döndü. 

Courtois'in yanına yaklaşamadı...

Real Madrid'in mevcutta bulunan 2 kalecisi var. Yalnız, Lunin'in sezon boyunca oynadığı maç sayısı 1. İspanya Kupası son 32 turunda Alcoyano Real Madrid maçında kaleye geçen Andriy, o gün kalesinde 2 gol görerek; Madrid antrenörü Zidane'ın gözünden düşmüştü. Madrid, Alcoyano'ya flaş bir şekilde elenip turnuvaya erken havlu attı. 

Senin için hazırladığımız haberler