Ajansspor

Real Madrid'in 2 Brezilyalı futbolcusu İspanyol vatandaşı oldu

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Real Madrid Kulübünün Brezilyalı futbolcuları Rodrygo Goes ve Eder Militao'ya İspanyol vatandaşı oldu. Böylece La Liga kralı devre arasında transfer yapabilecek

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 41 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid Kulübünün Brezilyalı futbolcuları Rodrygo Goes ve Eder Militao'ya İspanyol vatandaşı oldu.

Real Madrid'in Brezilyalı oyuncularından Vinicius Junior'un eylül ayında İspanyol vatandaşlığına alınmasının ardından Rodrygo ve Militao da bugün yemin ederek çifte vatandaşlık hakkını aldı.

AB dışından rahat bir şekilde transfer yapabilecek

İspanya'da kurallar gereği, futbol kulüpleri Avrupa Birliği (AB) dışından sadece 3 futbolcuyu ilk 11'lerinde oynatabiliyor.

İspanyol basını, takımındaki Brezilyalı futbolculara İspanyol pasaportu aldıran Real Madrid'in ara transfer döneminde istemesi halinde AB dışından rahat bir şekilde transfer yapabileceğini yazdı.

Real Madrid 2 transferi gözüne kestirdi

Eflatun-beyazlıların transfer listesinde, Borussia Dortmund'da oynayan 19 yaşındaki İngiliz orta saha oyunusu Jude Victor William Bellingham ve Brezilya'nın Palmeras takımında forma giyen 16 yaşındaki forvet Endrick Felipe Moreira de Sousa'nın olduğu iddia ediliyor.

Real Madrid 2 transferi gözüne kestirdi
Real Madrid 2 transferi gözüne kestirdi

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...