Red Bull Uçuş Günü Heyecanı Canlı Yayında S Sport2’de!

03.08.2019 - 18:39 | Son Güncellenme: 03.08.2019 - 15:40

İstanbul’u 6 yıl aradan sonra kanatları altına almaya hazırlanan “Red Bull Uçuş Günü” S Sport2 farkıyla ekranlara taşınıyor. Yılın en eğlenceli etkinlikleri arasında yer alan festival, Saran Medya markası olan HD Protek canlı yayın araçları ile servis edilecek.

Saran Group’un ikinci spor kanalı Sport2, 4 Ağustos Pazar günü saat 11.30’da Caddebostan Plajı’nda düzenlenen “Red Bull Uçuş Günü” festivalini canlı olarak sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra gökyüzünü renklendirecek festivalin tüm detayları ve unutulmaz anları canlı yayında ekrana gelecek.

Heyecan ve adrenalinin doruklarda yaşanılacağı bu özel festivalde HD Protek, HD formatındaki görüntü kalitesiyle sinyal sağlayacak. Nefes kesen tüm detayların aktarılacağı Red Bull etkinliğinde ultra slow motion gibi özel kamera sistemlerinin de olduğu toplam 17 kamera kullanılacak.

Türkiye’de ve dünyadaki birçok önemli organizasyonun çekimlerini gerçekleştiren HD Protek, Mayıs ayında Bakü’de gerçekleştirilen UEFA Avrupa Ligi final karşılaşmasını da canlı yayın araçlarıyla dünyaya aktarmıştı.

S Sport 2, TV+ 78. Kanaldan izlenebiliyor.

HD Protek Hakkında

HD Protek, HD (High Definition – Yüksek Çözünürlük) teknolojisini kullanarak, canlı yayın ve prodüksiyon alanında hizmet veren bir Saran Medya markasıdır. 2008 yılında kurulmuş olan HD Protek, ülkemizde Canlı Yayın prodüksiyonları alanında lider konumdadır.

16 kameralı HD canlı yayın aracını üreterek ülkemizde bir ilke imza atan HD Protek, ulusal ve uluslararası alandaki birçok platform ve organizasyonda Mediapro, Eurosport, EBU, NEP gibi dünya devleriyle işbirliği yapmaktadır. Ülkemizde yapılan, FIFA’nın Dünya Kupası’ndan sonra en büyük organizasyonu olan U-20 World Cup canlı yayın çekimleri için HD Protek tercih edilmiştir.

Ayrıca bu yıl gerçekleşen Bulgaristan Volleyball Nations League, Özbekistan Asya Yolu Bisiklet Şampiyonası çekimlerini de gerçekleştirmişlerdir.

Senin için hazırladığımız haberler