Redmi Note 9 Türkiye fiyatı açıklandı mı?

15.05.2020 - 23:16 | Son Güncellenme: 15.05.2020 - 23:18

Xiaomi imzalı dikkat çeken yeni akıllı telefon modellerinden Redmi Note 9 Pro için merak edilen Türkiye fiyatı açıklandı mı? İşte son zamanların en çok satılan ürünü olan Xiaomi Türkiye fiyatı ve özellikleri... Redmi Note 9 fiyatı nedir, Türkiye fiyatı ve hangi mağazalarda satılacak, garanti belgesi olacak mı, lansmanı yapıldı mı, Xiaomi Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro ve Mi Note 10 Lite özellikleri nedir, güncel fiyatları açıklandı mı ve hangi sitelerde satılacak? İşte tüm detaylar...

Redmi Note 9 Türkiye fiyatı açıklandı mı?

Xiaomi imzalı dikkat çeken yeni akıllı telefon modellerinden Redmi Note 9 Pro için merak edilen Türkiye fiyatı açıklandı mı? İşte son zamanların en çok satılan ürünü olan Xiaomi Türkiye fiyatı ve özellikleri... Redmi Note 9 fiyatı nedir, Türkiye fiyatı ve hangi mağazalarda satılacak, garanti belgesi olacak mı, lansmanı yapıldı mı, Xiaomi Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro ve Mi Note 10 Lite  özellikleri nedir, güncel fiyatları açıklandı mı ve hangi sitelerde satılacak? İşte tüm detaylar...

Online kanallar üzerinden tanıtılan akıllı telefonların lansmanı Xiaomi Türkiye Satış Direktörü İrfan Öztürk’ün sunumuyla gerçekleşti.

Xiaomi imzalı dikkat çeken yeni akıllı telefon modellerinden Redmi Note 9 Pro için merak edilen Türkiye fiyatı resmi olarak açıklandı. 

Xiaomi Mi Note 10 Lite ve Redmi Note 9S ile beraber Türkiye’de de lanse edildi. İşte bu lansman sırasında telefonun çok merak edilen Türkiye fiyatı da açıklandı. Buna göre modeli Türkiye’de satın almak isteyen kişilerin 6 GB RAM + 64 GB depolama için 3.299 TL, 6 GB RAM + 128 GB depolama içinse 3.599 TL olması bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler