Regnum Carya PUBG Mobile Takımı IESF 2024 Dünya Şampiyonası'nda!

Akın Ungan
05.07.2024 - 22:30 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 22:31

Geçtiğimiz sene Türkiye Şampiyonu olan Regnum Carya PUBG Mobile Takımı, IESF 2024 Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. İşte tüm detaylar...

Regnum Carya PUBG Mobile Takımı IESF 2024 Dünya Şampiyonası'nda!

Bu yıl Riyad'da gerçekleşecek olan IESF 2024 Dünya Şampiyonası'nda Türkiye, Regnum Carya PUBG Mobile takımıyla temsil edilecek. Regnum Carya, turnuvada Türkiye Milli Takımı olarak ülkemizin gururu olacak.

IESF (International Esports Federation) tarafından düzenlenen ve espor dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olan Dünya Şampiyonası, dünyanın dört bir yanından en iyi takımları ve oyuncuları bir araya getiriyor. Bu yıl, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilecek olan turnuva, büyük bir heyecanla bekleniyor.

"Türkiye'yi bu büyük organizasyonda temsil etmek büyük onur"

Regnum Carya PUBG Mobile takımı kaptanı, yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi bu büyük organizasyonda temsil etmek bizim için büyük bir onur. Tüm hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamladık ve ülkemize başarıyla döneceğimize inanıyoruz" dedi.

Türkiye Milli Takımı'nın bu önemli turnuvadaki mücadelesi, Türk esporseverler tarafından büyük bir heyecanla takip edilecek. Regnum Carya PUBG Mobile takımına IESF 2024 Dünya Şampiyonası'nda başarılar diliyoruz!

Senin için hazırladığımız haberler