Resmen açıkladı: 'Beşiktaş ile...'

21.04.2020 - 10:57 | Son Güncellenme: 21.04.2020 - 11:03

Karius'un yerine kaleci transfer etmek isteyen Beşiktaş, Litvanyalı file bekçisi Arlauskis'le ilgileniyor. Peki deneyimli kaleci transferi için ne dedi?

Resmen açıkladı: 'Beşiktaş ile...'

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Litvanyalı file bekçisi Giedrius Arlauskis’ten açıklama geldi. Beşiktaş onu gerçekten istedi mi? Türkiye’den başka bir takımın ilgisi var mı? Kariyeri için nasıl bir karar verecek? İşte detaylar...

Gelecek sezonun kadro planlamasını yapan Beşiktaş yönetimi, Loris Karius ile yollarını ayıracak. Onun yerine bir kaleci arayan siyah beyazlılarda Arlauskis ismi gündeme geldi.

Beşiktaş ile teması oldu mu?

Konuyla ilgili Digi Sport’a konuşan 32 yaşındaki file bekçisi, “Beşiktaş ile direkt bir temasım olmadı. Kulübümle (CFR Cluj) ile olan sözleşmemi tamamlamak ve ardından da ailem ve kendim için en iyi kararı vermek istiyorum. Gideceğim ülke ve şehir benim için önemli. O yüzden herkese önce sözleşmem bitsin diyorum” dedi.

Türkiye itirafı...

Konuşmanın devamında Türkiye’den birçok telefon aldığının altını çizen Arlauskis, “Ama Beşiktaş’ı doğrulayamam. Bir şeyler duydum elbette. Beşiktaş, Galatasaray... Böyle haberler gelir ve geçer. Şu anda hiçbir şey belli değil” ifadelerini kullandı.

2017’den bu yana Cluj forması giyen Arlauskis, öncesinde Watford forması giyiyordu. Deneyimli kalecinin sözleşmesi 30 Haziran 2020’de sona eriyor.

Bu sezon Cluj formasıyla 38 maçta forma giyen Arlauskis kalesinde 25 gol gördü. 20 maçı ise gol yemeden tamamladı.

Beşiktaş'ta Liverpool'dan iki seneliğine kiralanan Karius'un sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Onun arkasında ise Utku Yuvakuran ve Ersin Destanoğlu var. Ancak yönetim bu iki kalecinin önüne deneyimli bir isim getirmeye kararlı. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler