Rıdvan Dilmen: ''Ali Koç, yeni bir hoca ile..''

24.02.2020 - 00:11 | Son Güncellenme: 23.02.2020 - 21:37

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray- Fenerbahçe maçını değerlendirdi. TFF Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Galatasaray maçı 3-1 yendi. Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında ilk yarı ve maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Peki, Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Galatasaray maçı hakkında neler söyledi?

Rıdvan Dilmen: ''Ali Koç, yeni bir hoca ile..''

Süper Lig 23. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Galatasaray'ı ağırladı. Galatasaray yıllar sonra Fenerbahçe deplasmanında 3-1 kazanarak tarih yazdı. Bu maçın ilk yarısını ve maç sonunu Rıdvan Dilmen, NTV'deyayınlanan %100 futbol'da değerlendirdi.

İşte Dilmen'in yorumlarından Ajansspor'un derledikleri:

''Bana mı denk geldi'' diyordur

''Bugün olmasa Galatasaray mutlaka bir gün kazanacaktı. Fenerbahçe derbiyi kaybetmeye geçen haftadan başlamıştı. Bugün de derbiye iyi hazırlanmadıklarını gördük. Galatasaray hak ettiği galibiyeti aldı. Galatasaray'ın kazandığı penaltıyı penaltı olarak görmüyorum. Rahat olan takım Galatasaray'dı. Ali Koç ve 'Bana mı denk gelecek' diyen bir Ersun Yanal vardı. Oyuncular da bu kafadaydı.”
 

''Fenerbahçe, oyuncu grubu ve teknik heyeti analiz etmeli''

''Fenerbahçe hakemle yenildi demem fakat şu var, büyük kulüplerin statlarında böyle kart gösterilmez. Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor için böyle bir deplasman hakemi çok iyi. Ozan'ın söylemek istediği bu ama bundan önce başka şeyleri söylemeli. Fenerbahçe yönetim kurulu federasyona tepki göstermeden önce oyuncu grubunu ve teknik heyetini analiz edecek.''

''Halil Umut Meler, fıstık gibi''

''Galatasaray artık Şampiyonluğun en ciddi adayı oldu. Altay Bayındır olmadan olmuş gibi hareket ediyor. Böyle rahatlık olmaz. Rakiplerine baktığın zaman daha geride olan bir kalecin var. Temel sorun kaleci değil. Oyuncu kalitesi, ekonomik sorunlar... Hakemler çok rahat Fenerbahçe'ye hata yapıyorlar. eşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanlarında bu Halil Umut Meler, deplasman takımları için fıstık gibi hakem. Kimse algı yapmaya kalmaksın.”

''Fenerbahçe olunca çok rahat veriyorlar''

''Hata başka bir şeydir, yanlış başka bir şeydir. Fenerbahçe'ye bilerek ve isteyerek yanlış yapıyorlar. Madalyonun iki yüzü var. Bir, Galatasaray oyun olarak haketti, kazandi. Maçın hakkı buydu. İkinci ise , sezon boyu Fenerbahçe'ye yönelik yapılanlar. Fenerbahçe olunca çok rahat verilen kararlar başkası olunca verilmiyor.''

''Ersun Yanal 'Ben Gideyim' demiştir''

''Galatasaray galibiyeti, Fenerbahçe mağlubiyeti hak etti. Muhtemelen Ersun Hoca maçtan sonra başkana söylemiştir, 'Ben gideyim' demiştir. Ali Koç'un da yeni sezon planlaması yapması gerekmektedir. Yeni hocayla anlaşıp, yeni sezon planlamasını yapması lazım. Bana mı denk gelecek?" diyen bir Ali Koç ve "Bana mı denk gelecek?" diyen bir Ersun Yanal vardı, oyuncular da bu kafadaydı"

Senin için hazırladığımız haberler