Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş taktik değişikliğe gidebilir"

16.12.2018 - 19:20 | Son Güncellenme: 16.12.2018 - 22:04

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş taktik değişikliğe gidebilir"

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Trabzonspor maçının ilk yarısını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen'in değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Hafta içi Beşiktaş, Avrupa'dan elendi. Diğer taraftan 5-0 mağlubiyet aldıktan sonra iyi oynamaya başlayan bir Trabzonspor var. Trabzonspor ile oynanılan maçlar derbi diye nitelendiriliyor.

Beşiktaş'ın mental problemi var. Teslimiyet durumu var. Pepe gittiğine göre gidecek başka oyuncular da var. Oyuncu sirkülasyon yaşanacak gibi görünüyor.

Türkiye'de ofansif kadro ile oynayan en önemli takımlardan bir tanesi. Ofansif takımların dezavantajları da var. Fizik gücünüz iyi olacak ve coşkulu olacaksınız bunu telafi etmek için. Coşku problemi hiç yaşamadılar. Öndeki oyuncular çok yetenekli ve top kaybetmiyorlar.

İkinci 20 dakikalık bölüm Beşiktaş'ın elindeydi. 40'tan sonra devreyi beklerken enteresan bir gol geldi. 

Beşiktaş'ın kulübesi diğer maçlara göre daha iyi. Taktik anlamında değişikliğe gidebilir. Forvet transferi sonuç getirmeyebilir ama bek hamlesi var. Love ve Oğuzhan hamlesi de var.

Benim fikrime göre, bir bek ve orta saha değiştirebilir Beşiktaş. Güven bugün biraz kötü olduğu için topları ileride tutamadılar. İki değişiklik yapması lazım. Maç 2-0'a gelirse dinamik bir orta saha oyuna girebilir.

Senin için hazırladığımız haberler