Rıdvan Dilmen: 'Bugün yaşananlar sadece futbolun içinde değil...'

19.04.2018 - 16:08 | Son Güncellenme: 19.04.2018 - 16:08

Rıdvan Dilmen: 'Bugün yaşananlar sadece futbolun içinde değil...'

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini ve futbol gündemini değerlendirdi.

 

Galatasaray'ın kupadan elenmesi Alanya maçını kazanma olasılığını arttırdı. Şimdi sadece lige odaklanacaklar. Oyuncuların konsantrasyonu iyice lige karşı olacak.

Derbilerde hakemler bazen kartlarını cimri kullanır. Acaba Mete Kalkavan bugün kurallara uygun mu yönetecek, yoksa derbiye uygun olarak kartına az mı başvuracak.

Devre arası değerlendirmesi

Gergin başladı maç. İlk maçta da kırmızı kartlar vardı. Şu ana kadar bu eşleşmede 4 kırmızı kart var. Pepe oyundan atılana kadar Beşiktaş daha baskılı oynamaya çalıştı. Fenerbahçe de zaten kapanırken 2 ön libero ile zor pozisyon veriyor. Pepe atılana kadar Fenerbahçe kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı.

'Aykut Kocaman devre arası Aatıf'ı çıkarır'

"Aykut hoca muhtemelen Aatıf'ı çıkartır Valbuena alır. Aatıf'ı kesin alacaktır Aykut hoca tecrübeli. Sarı kartı var ondan dolayı alır. "

"Beşiktaş değişiklik yapar mı? bilemiyorum. Caner ve Tosic sarı kart gördü. Oyunun 70'den sonra fizik olarak Fenerbahçe avantajlı olur"

Fenerbahçe taraftarı maçı iptal ettirmeye çalışıyor. Hakem iki defa kenara geldi. Eğer içeri giderse maç iptal olur. Anlamıyorum... Rakip 10 kişi, ilk maçtan avantaj var neden takımı sabote ediyorlar. Eğer taraftar devreye girmezse ibre Fenerbahçe'ye dönük. 

Maç sonu değerlendirmesi

Bu sadece bir futbol olayı değil. Bu tarihi not edin. Kurşunlanma olayı vardı daha önce. Bugün de tribünlerde olanlar futbolun içinde olan olaylar değil. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Devletimiz zaten bu olayı çözer.

Senin için hazırladığımız haberler