Rıdvan Dilmen Galatasaray - Gençlerbirliği karşılaşmasını değerlendirdi

11.03.2017 - 21:08 | Son Güncellenme: 11.03.2017 - 21:08

Ntv spor yorumucu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Gençlerbirliği maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Yönetim istifa sesleri arasında gol atmak..."

Yönetim istifa sesleri ile gol atmak kolay değildir. Galatasaray bunu yapmayı başardı. Bu sonuçlarla beraber şampiyonluk yarışından uzak kalsalar da, Şampiyonlar Ligi şanslarını sürdürüyorlar.

"Tudor yıldızlarla çalışabilir mi bunu bilmem."

Tudor Galatasaray'a profesyonel anlamda katkı sağlayacaktır. Ancak şunu söyleyebilirim, Tudor kesinlikle sezon başı antrenörü. Sezon başında oyuncularına yükleme yapacak ve bu şekilde devam edecek. Yıldız oyuncularla çalışabilir mi bunu bilmem.

"Ultraslan 3 büyük kulüp taraftarları arasında..."

Ultraslan, 3 büyüklerin taraftar grupları arasında, yönetim ve takım üzerinde en çok baskı kurmayı başaran taraftar grubu. Bu güçlerini etkili kullanıyorlar.

"İddia ediyorum Galatasaray önümüzdeki sezon..."

İddia ediyorum Galatasaray önümüzdeki sezon fizik ve kondisyon açısından en iyi takım olacaktır. Ancak bunun gerçekleşmesi için Tudor'un istediği kadronun kurulması lazım.

 "Dursun Özbek'e haksızlık ediyorlar..." 

Dursun Özbek'e gitsin diyorlar ama haksızlık ediyorlar. Dursun Özbek bilmiyor mu pahalı oyuncuları almayı. Maddi koşullar el verdiği şekilde hareket etmeye çalışıyor.

 "Futbolcuları ayrıştırmamalıyız."

Türkiye'de futbolcuları ayrı yerlere koymamalıyız. Mesela Mehmet Topal çok dürüst bir insandır, bu yaptığını hiç yakıştıramadım demek çok yanlıştır. Veya başka bir futbolcu için de aynı şekilde. Futbolcuları ayrıştırmamalıyız.

AYRINTILAR DEVAM EDECEK...

Senin için hazırladığımız haberler