Rıdvan Dilmen: "Slimani'nin mutlaka oyuna girmesi lazım"

24.12.2018 - 20:16 | Son Güncellenme: 24.12.2018 - 23:16

Rıdvan Dilmen: "Slimani'nin mutlaka oyuna girmesi lazım"

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ilk yarısını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Maçın başında Salih'in bireysel hatasında Soldado bir pozisyon buldu aslında yanlış düşünmedi ama vuruş kötü oldu. Boffin hamleyi iyi yaptı. Zaten o pozisyon Antalya'yı biraz daha ürküttü. Antalyaspor takımı Fenerbahçe takımı 3-4 oyuncu eksik olursa Antalya'da 4-5 oyuncu ilk 11'de oynamayıp bir de oyuncunun burnu kırılınca başka bir oyuncu aldı. Antalyaspor kupa maçlarında genç oyuncuları oynatıp bu maçada hazırlamış oldu bir nevi. 

Antalyaspor her takıma karşı böyle oynuyor. Tam kadro olduğu zaman golle sonuçlandırabiliyordu. Bugün 1-0 kazanabilecek olsa averajla ligde 2. veya 3. olacak sanırım.

Fenerbahçe'nin daha problemi çözemediğini gördük. Problemi çözüsün diye de oyuncusu da var. Valbuena'nın da ağrıları artmış.

Ersun Yanal'ın devreye girmesi gereken bir hal aldı maç. Orta sahada bu kötü zeminde 20 tane futbolcu oynadı.  Roman taktik faul yaptı. Daha önce yapmıyordu. Ama dikkat etmeli. Ne yapmalı Ersun hoca? Benzia'ya teşekkür edip Slimani'yi alıp 4-4-2'ye döner diye düşünüyorum. Ama forvetleri sol açığa koymaması lazım Koeman gibi. Ayew'i sola alabilir.

40 metrelik oyunda çok ciddi kontraatak yaşamadıkları için biraz stoperleri ensetmesi lazım. Mehmet Ekici'li ve Eljif ile orta sahada daha fazla handikap yaşamazsınız. Bugün de orta sahası fazla Fenerbahçe'nin. Kısaca Slimani'yi alıp 4-4-'ye dönmeli Ersun Yanal diye düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler