Rıdvan Dilmen, Vedat Muriç'i isteyen takımı açıkladı

Feride Kara
25.12.2021 - 17:03 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 02:32

Galatasaray , ilk yarının son maçında Antalyaspor'u ağırladı. Rıdvan Dilmen karşılaşmayı TRT Spor'da yüzde yüz futbol programında karşılaşmayı yorumladı.

Rıdvan Dilmen, Vedat Muriç'i isteyen takımı açıkladı

Süper Lig'in 19. haftasında oynanan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Antalyaspor maçını eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen TRT Spor ekranlarından yorumladı. İşte Dilmen'in yorumları...

Dilmen "Galatasaray taraftarı maça rağbet göstermedi ligdeki durumundan dolayı seyirciyi kaçırıyor. Bu da oyunu etkiledi. Klasik tek kale Galatasaray değil de kontra ataktan gol geldi. Feghuili öyle attı. Antalyaspor son paslar hariç ceza sahasına çok rahat geldi. Aytaç kötü oynamıyor ama kart görmesi iyi değil. Taylan bu hafta kadroda yok. 11'de değişiklik yapacağını sanmıyorum. 

Feghouli Galatasaray'ın lideri olmalı

Nuri Şahin kontra atak düşünmüş ama Galatasaray'ın sahaya yayılmasını beklerdim ama onlarda kontra atak yaptılar. Nuri hoca önde baskı yaparak risk alıcak. Her şey oyun formatı Kerem'e çok uygun. Kontra atak futbolunda çok etkili. G.Saray'ın lidere ihtiyacı var bence Feghouli olur. Ve kaleci Muslera'dan sonra kadroya girecek ilk oyuncu bence. Feghouli'ye güveni Terim'in vermesi lazım. Ben oyuncunun iyi de oynasa kötü de oynasa Muslera'dan sonra 11 e yazarım. Marcao'dan lider olmaz Nelson daha oturaklı ama genç daha. Ben Cezayirli oyuncunun takımın lideri olmasını isterim. 

 

 

Kerem 26 yaşından önce gitmesin

Kerem'in oynamadığı zaman sıkıntılı biri olabileceğini düşünüyorum. 26 yaşından önce gitmemesi lazım. En olgun döneminde gitmeli. Ben olsam Fransa'ya gitmem İngiltere'de olmaz en uygun İspanya. Daha Galatasaray'da tecrübe kazanması lazım. 

Trabzonspor'u geçemezler

Şampiyonluk şansı olmadığını düşündüğüm Galatasaray, ikinci yarının lideri olmak isteyecektir. Üç büyüklerin hedefi ikinci yarının lideri olmak olacak. Ben, Trabzonspor'u geçeceklerini düşünmüyorum.

Vedat Muriç'i Acun Ilıcalı istiyor

Dönerse Trabzonspor olur Yusuf Yazıcı için. Ama inşallah dönmez Avrupa'da kalır. İsmail'i kalede beğendim konsantresi iyi düzeydeydi. Galatasaray'ın bir forvet kaleci iki bekte alması lazım. Vedat Muriqi ile konuştum akşam üzeri. Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncesi var ama hiçbir kulüple görüşmemiş. Dönerse Fenerbahçe'ye dönecektir. Bir kulüple görüşmüş, anlaşmış olsa söylemezdim. En ciddi teklifi Acun Ilıcalı yapmış, Hull City için.

 Beşiktaş gibi bir camianın, manipüle etmemesi lazım

Türkiye'nin bence en büyük hakemi Fırat Aydınus, hata yaptı penaltıda. VAR hakemi, orta hakemi çağırdığı anda gitmeme ihtimali sıfır. Nereden çıktıysa Aydınus'u VAR çağırmış, gitmemiş. Dünyanın en büyük yalanı. Beşiktaş gibi bir camianın, manipüle etmemesi lazım.

Senin için hazırladığımız haberler