Rıza Çalımbay: Her şeye rağmen tur atlamak önemli

29.07.2021 - 22:21 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 22:28

Konferans Ligi’nde Petrocub’u eleyerek 3. ön eleme turuna yükselen Sivasspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay maç sonu açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay: Her şeye rağmen tur atlamak önemli

AJANSSPOR-HABER

Sivasspor’da tur atlamanın mutluluğu yaşanıyor. Bu sezon ilk kez düzenlenen Konferans Ligi’nin 2. ön eleme turunda Petrocub’u her iki maçta da 1-0’la geçen temsilcimiz adına Rıza Çalımbay duygularını paylaştı. 

Çalımbay: Zor bir maçtı

Deneyimli teknik adam, “Zor bir maçtı. Düz bir takım ama hiçbir zaman pes etmiyorlar. Biz de dikkatli olduk ve mücadele ettik. Çok pas hatası yaptık ama bunlar sezon başı olduğu için normal. Her şeye rağmen tur atlamamız önemliydi” dedi.

İlgini Çekebilir
Avrupalı Yiğido! Sivasspor, Konferans Ligi elemelerinde tek golle turladı
Habere Git

'Tokyo'daki Türk sporculara hediye'

Henüz maç temposunu tam olarak kazanmamış futbolcuları olduğunu vırgulayan Çalımbay, “Taraftarlarımıza da güzel bir galibiyet hediye ettik. Bu galibiyeti bir de Tokyo’da mücadele eden sporcularımıza armağan ediyorum” diye konuştu. 

'Dinamo Batumi çok daha zor olacak'

Sivasspor Teknik Direktörü, 3. ön eleme turundaki rakipleri hakkında ise şu yorumu yaptı: “Dinamo Batumi çok iyi bir takım ve turu geçeceklerini biliyorduk. Kaliteli oyunculara sahipler. Bu sefer işimiz çok zor. Çok ciddi bir takımla oynayacağız. İlk maçımızdan avantajlı şekilde buraya dönmek istiyoruz, tek düşüncemiz bu.”

İlgini Çekebilir
İşte Sivasspor’un Avrupa’daki yeni rakibi! Rövanşta sürpriz
Habere Git

Kayode'nin gol mutluluğu

Öte yandan Sivasspor’a rövanşta galibiyeti getiren tek golü atan Kayode de “Gol attığım için çok mutluyum. Seyircilerle oynamanın başka bir zevki var. Turu atladığımız için de çok sevinçliyim” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler