Rıza Çalımbay'dan flaş Eto'o açıklaması!

27.03.2017 - 22:14 | Son Güncellenme: 27.03.2017 - 22:14

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Çalımbay dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

'TÜM MAÇLAR ANADOLU'DA OYNANMALI'

"Antalya'da Milli Takım havası bambaşka. Takımımıza Antalya uğurlu geliyor. Burada iyi bir hava yakalandı. Taraftar inanılmaz destek veriyor. Bence tüm milli maçların Anadolu'da oynanması lazım"

'MOTTA'NIN MORALİ İYİ DURUMDA'


"Ramon Motta şu anda fizik olarak çok zayıf. Önemli olan o bunalımlı günlerinden kurtulması. Şu anda morali iyi durumda. 15 gün sonra iyi bir şekilde aramıza dönecektir. Son maçlarda takımımıza faydalı olacaktır"

'ETO'O GİTMEK İSTEDİKTEN SONRA DÜŞÜNMEM BİLE'

"Benim takımımda bir oyuncu gitmek isterse gider. Eto'o kendi gitmek istedikten sonra düşünmem bile fakat Eto'o kendi gitmek istemedi. Eto'o'yu Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor istedi. Ama taraftar Eto'o'yu ikna etti. Bu olay farklı taraflara çekilince iki takım arasında olmaması gereken sorunlar çıktı. Eto'o gitmek istese bırakırdık"

 'KAYSERİSPOR İYİ BİR TAKIM'

"Kayserispor iyi bir takım. Devre arasında bizden daha çok oyuncu aldılar. Kaliteli oyuncular transfer ettiler. İyi bir takımla oynayacağımızın farkıdayız. Yolumuzu çizme açısından çok önemli bir maç. Kolay olmayacağını biliyorum. Kendi taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz"

'BAŞKAN ÖZTÜRK'ÜN DIŞ İLİŞKİLERİ ÇOK İYİ'

"İtalya Süper Kupası ile alakalı şu anda net bir şekilde görüşmemiz olmadı. Konuyla ilgili toplantı yapacağız. Başkanımız Ali Öztürk'ün dış ilişkileri çok iyi. Bu konuda somut adımlar atılırsa Antalya ve Türkiye açısından mükemmel bir şey olur"

'YABANCI KURALI MİLLİ TAKIMA SIKINTI YAŞATABİLİR'

"Yabancı kuralı ve diğer kurallar hakkındaki toplantılar sezon başı yapılsaydı daha iyi olurdu. Yabancı kuralı noktasında kriterler koymak gerekiyor. Milli oyuncu sayısını artırmak gerekiyor. Kaliteli oyuncuları getirmek lazım. Yabancı kuralı bence çok önemli ilerliyen dönemde milli takım sıkıntı yaşayabilir"

YASAL UYARI: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılmaz.

Senin için hazırladığımız haberler