Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması! Emre Kılınç ve Mert Hakan...

04.03.2020 - 19:58 | Son Güncellenme: 04.03.2020 - 17:04

Rıza Çalımbay'dan transfer açıklaması! Emre Kılınç ve Mert Hakan...

Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç takımdan ayrılacak mı? Sivasspor - Galatasaray maçının saati değişecek mi? Rıza Çalımbay açıkladı!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın açıklamaları şu şekilde:

TFF'ye tepki!

"Eski duruma göre çok iyi durumdayız. Şu anda sakatlarımız gayet iyi durumda. Sakatalıklardan dolayı çok sıkıntı yaşadık ve Türkiye Kupası'ndan elendik. Türkiye Kupası'nda bize çok sorun çıkardılar. Burada geceleri çok soğuk oluyor. Rica etmemize rağmen bütün maçlarımızı gece oynattılar. 2 gün sonra da maç oynadık. Bu durumda sakatlarımız iyileşemedi ve takım Süper Lig maçlarına hazırlanamadı. Bize böyle zorluk çıkaracaklarını bilseydik kesinlikle Türkiye Kupası'na katılmazdık. Sivas'ın konumunu bilmeleri lazım. Burada gece maç oynanmaz. Bu insan sağlığı için zararlı. Burası kar ve buzdan ibaret. Gce maçlarına nasıl taraftar gelecek? Gelen taraftar nasıl evine dönecek? Toplu taşıma bile belirsiz."

Göz göre göre yaptılar!

"Kupa maçlarında taraftar desteği göremedik. Maçlarımızı 200-300 kişiye oynadık. Bunları göz göre göre yaptılar. Şimdi gelmişler, 'Galatasaray maçının tarhini değiştirelim.' diyorlar. 'Maçı 22:30'a alın!' dedim. Madem değişiklik yapılıyor neden bunu bize yapmadınız? Kupa maçı oynayan takımların maçları pazartesi oynanıyor. Ben kendi adıma bunu kesinlikle kabul etmem. Öncelikle bizim hiçbir talebimizi kabul etmediler."

Mert Hakan ve Emre Kılınç yeni sezonda gitmeli!


"Süper Lig'de ilk 7'de olan takımların hepsi kazanmak zorunda. Puanlar birbirine çok yakın ve herkesin çok zor maçları var. Oynayacağımız takım 8 maçtır kazanıyor. Çok zor bir maç oynayacağız. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Galatasaray'ın en büyük avantajı kadro kalitesi. Çok iyi bir kadroları var ancak biz bütün maçlarını izledik ve analizlerimizi yaptık. Biz şu ana kadar asla Mert Hakan ve Emre Kılınç'ı gündeme getirmedik. Şimdi bu maçtan önce konuşmalar başladı ancak bu konuşmalar oyunculara zarar verir. Mert Hakan ve Emre Kılınç yeni sezonda gitmeli. Burada görevlerini son 10 maçta en iyi şekilde yaptıktan sonra gidebilirler."

Sörloth tepkisi!

"Bizim Uğur, Beşiktaş maçında kırmızı kart gördü ve 2 maç ceza aldı. Bizim itirazımız kabul edilmedi ancak Trabzonspor'un itirazı kabul edildi ve Sörloth bize karşı oynadı. Galatasaray camiasına bir şey demiyorum. Ben Fatih Terim'i ve Mustafa Cengiz'i çok severim sadece taraftarlar maça gelsin diye maç 19:00'da oynansın dedim. "

Senin için hazırladığımız haberler