Rize'deki off-road yarışlarında takla atan araç yürekleri ağıza getirdi
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Rize'nin Ardeşen ilçesinde 2025 Karadeniz Off-Road Kupası 1. ayak yarışları renkli görüntülere sahne olurken, takla atan bir araç yürekleri ağıza getirdi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Rize'nin Ardeşen ilçesinde 2025 Karadeniz Off-Road Kupası 1. ayak yarışları renkli görüntülere sahne olurken, takla atan bir araç yürekleri ağıza getirdi.
Ardeşen Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen Karadeniz Off-Road Kupası 1. Ayak Yarışları Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan 4 kilometrelik parkurda gerçekleşti.
19 aracın ve 38 sporcunun kıran kırana mücadele ettiği yarışlarda birinci olmak için mücadele veren yarışmacıların o anları renkli görüntülere sahne oldu. Yarışların final etabında parkura devam eden sürücülüğünü Ali Mercan ve co-pilotluğunu Hülya Polat'ın yaptığı araç dengesini kaybederek takla attı. Yürekleri ağızlara getiren sahneyi görenler aracın başına koştu. İzleyenler sporcuların araçtan yara almadan çıkarılmasıyla derin bir nefes aldı. O anlar ise anbean görüntülendi.




