Rizespor, Fenerbahçe maçına hazır! Son gelişmeler...

11.09.2020 - 09:39 | Son Güncellenme: 11.09.2020 - 09:42

Geçen sezonu 14. sırada bitiren Çaykur Rizespor bu sezona umutla bakıyor. Rizespor, Fenerbahçe maçı öncesi stadı hijyen açısından en uygun hale getirdi. Takımda son durum ve gelişmeler neler? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de yeni sezonun ilk maçında bu akşam Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşılaşacak. Rizespor, bu maç öncesinde ne gibi hazırlıklar yaptı? Pandemi sebebiyle nasıl önlemler alındı? Takımda son durum ne? Yanıtı haberimizde...

Rizespor Stadı, dezenfekte edildi

Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak maç öncesinde Rizespor, koronavirüs tehdidini düşünerek stadyumla ilgili tüm hijyen kurallarını en ince ayrıntısına kadar uyguladı. Rizespor Stadı özel bir ekip tarafından dezenfekte edildi.

Yöneticiler, tedbiri elden bırakmıyor

Rizespor yöneticileri, pandeminin halen geçmediğini ve tedbiri hiçbir zaman elden bırakmayacaklarını ifade ediyor. Ayrıca yöneticiler, Trabzonspor ile oynanan hazırlık maçındaki mücadele ruhu sebebiyle de takımdan umutlu.

Tomas’tan futbolcularına Fenerbahçe uyarısı

Öte yandan Rizespor’da teknik direktör Stjepan Tomas, Fenerbahçe maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu. Daha önce Fenerbahçe forması giyen ve eski takımına karşı rakip olarak mücadele edecek Tomas, ”Lige iyi bir başlangıç yapmak önemli. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Fenerbahçe iyi bir takım ama amacımız puan ya da puanlar almak” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler