Rodrigo Becao'dan "Yanlış ameliyat kurbanı" iddiasına yanıt

22.04.2024 - 19:32 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 19:48

Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Rodrigo Beacao, hakkında çıkan yanlış ameliyat olduğu iddialarına sosyal medyadan cevap verdi. İşte tüm detaylar...

Rodrigo Becao'dan "Yanlış ameliyat kurbanı" iddiasına yanıt

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin savunma yıldızı Rodrigo Becao, yaşadığı uzun süreli sakatlığının ardından geçtiğimiz aylarda ameliyat edilmişti. Becao, hakkında çıkan "Yanlış ameliyat edildi" iddialarına sosyal medya hesabından yazdığı bir yorumla yanıt verdi.

Almanya'da ameliyat edilmişti

Rodrigo Becao, geçtiğimiz aylarda hamstring grubunda tendon kopması yaşamış ve Almanya'da ameliyat edilmişti. İyileşme sürecinin ardından sahalara dönen Becao, tekrardan kısa süreli bir sakatlık yaşamıştı.

Becao'nun yaşadığı sakatlıkların ardından sosyal medyada "Becao, yanlış ameliyat edildi" iddiaları konuşulmaya başlanmıştı. Brezilyalı futbolcu bu iddialara cevap verdi.

Becao'dan iddialara yanıt

Rodrigo Becao, Instagram'da bir hesabın "Fenerbahçe'de Becao yanlış ameliyat kurbanı oldu" paylaşımına şu yanıtı vererek iddiaları yalanladı: "Masallar uydurmayı bırakın"

Rodrigo Becao'nun performansı

Sezon başında İtalya ekibi Udinese'den Fenerbahçe'ye transfe olan Becao, bu sezon sarı-lacivertli formayla 17 maçta forma giydi. Brezilyalı bu maçlarda 1 gol kaydetmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler