Koronavirüs Testleri Negatif Olan Beşiktaş İyileşti Gaziantep FK Eksik

Akın Ungan
13.01.2022 - 22:41 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 23:37

Birçok oyuncusunun koronavirüs olması nedeniyle Rizespor karşısına eksiklerle çıkan Beşiktaş, iyileşti. Gaziantep FK ise 9 kişinin covid-19 olduğu açıklandı.

Koronavirüs Testleri Negatif Olan Beşiktaş İyileşti Gaziantep FK Eksik

14 Ocak Cuma günü Beşiktaş ile Gaizantep FK, Vodafone Park'da karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde Beşiktaş'ta Alex Teixeira ve Atiba Hutchinson harici hiçbir eksiğinin bulunmadığı görülürken, Gaziantep FK'da ise tam 9 kişinin covid-19 olduğu biliniyor.

Rizespor maçına altyapı desteği

Beşiktaş, Antalyaspor ile Katar'da yaptığı Süper Kupa maçının ardından Teknik Direktör Önder Karaveli dahil, birçok as oyuncusundan yoksun şekilde Çaykur Rizespor maçına hazırlanmış, maça çıkarken altyapıdan hem futbolcu hem de teknik heyet desteği almıştı.

Toplam 16 eksiği ile çıktığı maçta 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta takımın başında, Akademi Hocası Halim Okta bulundu.

Gaziantep FK'da 7 futbolcunun testi pozitif

Kırmızı siyahlı kulüpten yapılan açıklamada 7 futbolcu, 1 antrenör ve 1 personelin kovid-19 testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

"Profesyonel Futbol Takımımıza, Süper Lig'in 21. haftasında oynayacağı Beşiktaş maçı öncesi yapılan Covid-19 testlerinde, 7 futbolcumuzun, bir antrenörümüzün ve bir personelimizin daha test sonucu pozitif olarak raporlanmıştır.

Geçtiğimiz hafta yapılan Covid-19 testlerinde sonuçları pozitif çıkan 5 futbolcumuzdan 3'ünün test sonucu negatife dönmüştür."

Toplamda 9 oyuncu Covid-19'lu

Daha önce testi pozitif çıkan 5 futbolcudan 3'nün testinin negatife döndüğü belirtilen Güney ekibinde böylece pozitif vaka sayısı 9 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler