Ronaldo, bir kez daha tecavüz iddiaları ile gündemde!

29.04.2021 - 13:39 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 13:57

2009 yılında Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini iddia eden Kathryn Mayorga, konuyu bir daha yargıya taşıyarak; ünlü futbolcudan 56 milyon Sterlin talep etti. Peki, Kathryn Mayorga kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ronaldo, bir kez daha tecavüz iddiaları ile gündemde!

AJANSSPOR - MAGAZİN

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hücum oyuncuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, 12 yıllık tecavüz iddialarından ötürü bir kez daha gündeme geldi. Ünlü futbolcunun 2009 yılında kendisine tecavüz ettiğini ileri süren Kathryn Mayorga, manevi tazminat davası açtı. Mayorga'nın ünlü futbolcudan talep ettiği rakam ise tam 56 milyon Sterlin.

"Olayın duyulmaması için..."

Ronaldo ile 12 yıl önce Las Vegas'taki bir gece kulübünde karşılaştığını söyleyen Kathryn Mayorga, Portekizli futbolcunun kendisini evine davet ettiğini ve yatak odasında tecavüze uğradığını belirtti. Mayorga, bu olayın duyulmaması için Ronaldo'nun kendisine 350 bin Sterlin verdiğini kabul etti. 

"Yeni belgeler ortaya çıktı..."

İlk kez 2018 yılında yaşadığı travmatik durum nedeniyle Ronaldo hakkında suçlamada bulunan Mayorga, olaya ilişkin yeni belgelerin ortaya çıkmasıyla birlikte bir kez daha dava açtı. 9 yıl sonra "sus payı" anlaşmasını bozduğunu kabul eden Amerikalı model, 56 milyon Sterlin değerinde bir meblağ talep ediyor.

Ronaldo, "Reddediyorum..."

Kathryn Mayorga'nın iddialarını reddeden Ronaldo, "Tecavüz, inandığım her şeye aykırı olan iğrenç bir suç. Adımı temize çıkarmaya istekli olsam da, masrafları bana ait olmak üzere kendilerini tanıtmak isteyen insanlar tarafından yaratılan medya gösterisini beslemeyi reddediyorum" cevabını verdi. 

"Ronaldo 3 kadına daha tecavüz etti..."

Ünlü futbolcu hakkında tecavüz iddiaları bitmek bilmiyor. Kathryn Mayorga'nın avukatı Leslie Stovall, dava sürecinde 3 kadının daha kendisini arayıp Ronaldo tarafından tecavüze uğradıklarını söyledi. Karima El Mahroug adlı bir kadın da henüz 17 yaşındayken tecavüze maruz kaldığını itiraf etti. 

Kathryn Mayorga kimdir, kaç yaşında, nereli?

1984 yılında Amerika'nın Las Vegas kentinde dünyaya gelen Kathryn Mayorga, 37 yaşındadır. İtfaiyeci bir baba ile inşaatçı bir annenin kızı olan Mayorga, Nevada Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nü tamamlamıştır. İlk başta televizyonlarda çalışmış; daha sonra yerel statüde bir okulda öğretmenlik yapmıştır. 

Senin için hazırladığımız haberler