Ronaldo, Juventus'tan ayrılıyor mu? 25 milyon Euro...

23.03.2021 - 18:54 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 18:58

İtalya Ligi haberleri... İtalya Ligi takımlarından Juventus kulübünün, Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istemesi durumunda buna izin vereceği ve oyuncuyu isteyen takımın da masaya en az 25 milyon Euro koyması gerektiğini belirtti. İşte detaylar...

Ronaldo, Juventus'tan ayrılıyor mu? 25 milyon Euro...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus, teklif gelmesi halinde Cristiano Ronaldo'yu satabilir.

Juventus, Ronaldo'yu satmaya hazır

AS'ta yer alan habere göre Juventus kulübü, Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istemesi durumunda gelecek teklifleri düşünmeye hazır olduğu belirtildi.

25 milyon Euro

Haberde, Portekizli oyuncuyla ilgilenen takımların olması durmunda masaya en az 25 milyon Euro koyması gerektiği ve bu miktarın da Juventus'un kayıplarını önlemek için yeterli olacağı kaydedildi. 

Ancak, Ronaldo için herhangi bir teklif gelmemesi durumunda ise Torino ekibi ile sözleşmesini tamamlayacak. 

Real Madrid ile ismi geçiyor

Bilndiği üzere Cristiano Ronaldo'nun ismi eski takımı Real Madrid ile anılıyor. 

"Gitmesini izin vermeyeceğiz"

Öte yandan Juventus sportif direktörü Fabio Paratici, Benevento'ya sahalarında 1-0 kaybettikleri maç sonrası Ronaldo hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Paratici, "Cristiano Ronaldo dünyanın en iyi oyuncusu ve onun gitmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı. 

Ronaldo'nun bu sezonki performansı

Öte yandan kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden 36 yaşındaki oyuncu; bu sezon forma giydiği 34 maçta, 30 gol ve 4 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler