Cristiano Ronaldo Manchester United Whatsapp grubundan atıldı!

16.11.2022 - 19:19 | Son Güncellenme: 16.11.2022 - 20:08

Verdiği röportaj ile gündemi değiştiren ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşları ile olduğu Manchester United Whatsapp grubundan atıldığı iddia edildi

Cristiano Ronaldo Manchester United Whatsapp grubundan atıldı!

AJANSSPOR HABER

Cristiano Ronaldo'nun İngiltere'de verdiği röportaj futbol gündeminin bir numaralı konusu olurken Manchester United oyuncuları arasında bir gelişme yaşandı. 

Whatsapp grubundan çıkarıldı

indykaila News'in haberine göre röportajın ardından Manchester United oyuncuları Ronaldo'yu Whatsapp grubundan çıkardı. Grubun yöneticilerinin Harry Maguire ve Scott McTominay olduğu ve Ronaldo'nun artık Manu'nun Whatsapp grubunda olmadığı öğrenildi. 

Manchester United inanmadı

Olay yaratan röportajında Ronaldo sezon öncesi kampına geç katıldığını ve Manchester United yöneticilerinin Nisan ayında kaybettiği bebeğinin ardından bir şeylerin ters gittiğine inanmadığını belirtti. Ronaldo, Temmuz ayında hayat arkadaşı Gio’nun hastaneye kaldırıldığını belirterek zor günlerin o dönem için devam ettiğini ve sağlık sorunu nedeniyle geç kaldığını ifade etti.

İlgini Çekebilir
"Ümranye'ye gel Ronaldo! Burada hain yok..."
Habere Git

Ronaldo bir yıldız, hatta daha fazlası

Ronaldo'nun Manchester United'tan takım arkadaşı Raphael Varane şunları söyledi "Tabii ki bu bizi etkiliyor. Yaşananları ve söylenenleri takip ediyoruz. Kendi imkanlarımızla durumu sakinleştirmeye çalışıyoruz. Cristiano Ronaldo bir yıldız, hatta daha fazlası. Bu yüzden duruma mesafeli olmaya çalışıyoruz, yani tek başımıza bir şeyleri değiştirmeye çalışmıyoruz, kolektif davranıyoruz. Takım için en iyisini istiyorum. Karar ne olursa olsun oyuncular olarak kabul edeceğiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Senin için hazırladığımız haberler