Ruslar, Trabzonspor'un görüştüğü iki oyuncuyu duyurdu!

İsa Kethüda
02.07.2024 - 18:44 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 19:00

Transfer haberleri. Süper Lig'de transferin hızlı takımlarından Trabzonspor, Lokomotiv Moskova'nın on numara oyuncusu ve Akhmat Grozny'nin forveti ile ilgileniyor.

Ruslar, Trabzonspor'un görüştüğü iki oyuncuyu duyurdu!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni sezon 2. etap hazırlıkları kapsamında geldiği Macaristan'ın Szeged kentinde çalışmalarını sürdürüyor.

Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Anthony Nwakaeme, Denis Dragus ve Cihan Çanak ile sözleşme imzalayan Bordo-Mavili takım, iki oyuncuyu daha kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor'da hedef Miranchuk Konate

Match TV'de yer alan habere göre; Trabzonspor, Rusya Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren on numara oyuncusu Anton Miranchuk ve son olarak Akhmat Grozny kulübünde forma giyen ve serbest statüde yer alan Mohamed Konate ile ciddi şekilde ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır kararı! Yeni kaleci adayı...
Habere Git

Kulübü teklifi reddettiğini açıkladı

Rus ekibi Lokomotiv Moskova'nın CEO'su Vladimir Leonchenko, Anton Miranchuk'u takımda tutmak istediklerini ancak 28 yaşındaki oyuncunun sözleşme teklifini kabul etmediğini söyledi.

Ücret ve sözleşme konusunda anlaşma sağlanamadı

Haberde, Lokomotiv ve Miranchuk'un temsilcisinin sadece para konusunda değil aynı zamanda sözleşmenin süresi konusunda da anlaşmaya varamadığı belirtildi.

Anton Miranchuk'un takımda kalmaya sıcak baktığı ve yeni sezon hazırlıkları kapsamında kampa katıldığı ve hazırlık maçında da oynadığı ifade edildi. Ancak her iki tarafta sözleşme konusunda bir türlü anlaşmaya varamadığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Süper Lig golcüsünü listeye ekledi! Trabzonspor’a rakip oldu
Habere Git

Trabzonspor peşinde

Rus ekibiyle anlaşamayan Anton Miranchuk'u Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un ciddi şekilde takip ettiği belirtildi. Bordo-Mavili takımın ayrıca son olarak Akhmat Grozny forması giyen ve şu anda serbest statüde yer alan Mohamed Konate ile de ilgilendiği ifade edildi. 

İki oyuncunun 2023-2024 sezonu performansı

26 yaşındaki forvet oyuncu 2023-2024 sezonunda forma giydiği 35 karşılaşmada 13 gol ve 1 asist kaydetti. Konate gibi serbest statüde yer alan Anton Miranchuk da, geçen sezon çıktığı 38 maçta 8 gol ve 7 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler