Ryan Giggs, "taciz ve şiddet" suçlamalarıyla hakim karşısında!

29.04.2021 - 14:08 | Son Güncellenme: 29.04.2021 - 14:16

Manchester United efsanesi Ryan Giggs, eski kız arkadaşı Kate Greville'in "taciz ve şiddet" suçlamaları nedeniyle hakim karşısına çıktı. İşte detaylar...

Ryan Giggs, "taciz ve şiddet" suçlamalarıyla hakim karşısında!

AJANSSPOR - MAGAZİN

Taciz, aldatma ve şiddet olaylarına başrol olması nedeniyle Galler Teknik Direktörlüğü görevini kaybeden Ryan Giggs, bir kez daha hakim karşısına çıktı. Bu kez, eski kız arkadaşı Kate Greville ve kardeşi Emma Greville, eski futbolcuyu taciz ve fiziksel şiddetle suçladı. Kraliyet Savcılığı Sözcüsü, davanın Sulh Ceza Hakimliği'nde devam edeceğini açıkladı. 

"Fiziksel şiddet, psikolojik şiddet ve taciz..."

2017 yılında Stacey Cookey'den ayrılıp Kate Greville ile aşk yaşamaya başlayan Ryan Giggs, 3 yıllık ilişkisinden sonra soluğu bir kez daha hakim karşısında aldı. Bu kez, kız arkadaşına psikolojik şiddet ve fiziksel şiddet uygulamakla suçlanan Giggs, hakkında çıkan skandallardan ötürü mesleğini kaybetmişti. 

"Kişiyi cebren alıkoyma..."

Greville, Giggs'in kendisini 3 yıl boyunca yakınlarıyla görüşmesine mani olduğunu ve bu süreçte fiziksel şiddete maruz kaldığını iddia etti. Ünlü futbolcu, "kasten yaralama, cinsel taciz ve alıkoyma" suçlamalarıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında masum olduğunu savundu. 

 

Galler Futbol Federasyonu, adı sık sık skandallarla öne çıkan Ryan Giggs'in görevine son verip; Robert Page'i takımın başına getirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler