Sabri dışarı Denayer içeri

18.09.2015 - 09:35 | Son Güncellenme: 18.09.2015 - 09:35

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu alınan kötü sonuçlar sonrasında kadroda revizyona gitmesi bekleniyor.

Galatasaray, ligin 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirilen idmana ısınma hareketleriyle başlayan oyuncuların daha sonra iki gruba ayrılarak pas ve top kapma çalışması yaptıkları belirtildi. Sarı-Kırmızılılar’ın ana bölümde ise çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladığı ifade edildi. 

Oyuncuların ise Atletico Madrid yenilgisinin şokunu üzerlerinden attıkları ve neşeli oldukları bildirildi.Galatasaray, Trabzonspor maçının hazırlıklarını bu sabah yapacağı idmanla tamamlayarak, akşam üzeri uçakla Trabzon’a gidecek.

Hakan yerine Yasin 11’e
Hamza hoca, Trabzon karşısında ilk 11’de bazı değişiklikler yapacak. Atletico Madrid maçında ikinci yarıda oyuna dahil olduktan sonra etkili bir futbol ortaya koyan Yasin, sağ açıktaki yerine dönecek. O maça ön libero olarak başlayan Hakan Balta da, asıl başarılı olduğu stoperde Semih’le beraber görev yapacak.

Denayer içeri Sabri dışarı
Trabzon deplasmanında Sabri’yi kulübeye çekmeye hazırlanan Hamza Hamzaoğlu, sağ beki Denayer’e teslim edecek. Belçikalı savunmacının Atletico Madrid maçındaki performansından memnun olan Hamza hoca, böylece savunmayı biraz daha güçlendirmeyi, göbekte de Hakan-Semih ikilisinden faydalanmayı planlıyor. Sol bekte ise Carole oynayacak.

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler