Sadettin Saran: "Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başarı borcu var"

12.03.2021 - 17:08 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 14:39

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe'de yapılacak olağan genel kurul öncesinde aday olup olmayacağı sorulara yanıt verdi. Saran, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un Fenerbahçe'ye bir başarı borcu olduğunu söyledi. Mesut Özil transferi hakkında da konuşan Saran, "Mesut Özil büyük transfer. Tebrik etmek lazım" dedi. Detaylar haberimizde...

Sadettin Saran: "Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başarı borcu var"

AJANSSPOR HABER - 

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe'de yapılacak olağan genel kurul öncesinde önemli açıklamalarda yaptı. 

'Başkanlık niyetimi saklamadım'

Hiçbir zaman başkanlık yönündeki niyetini saklamadığını ifade eden Saran, "Aziz Yıldırım başkanken de hayalimi söyledim. Fakat bu ortamda başkan adaylarının çıkmasını yanlış buluyorum. Kurumsal yapılarda en az iki dönemden aşağı başkanlık yapan yok. Oraya gidip ömür boyu ya da 4-5 dönem kalınmasını da doğru bulmuyorum. 2-3 dönem başkanlık olabilir. Ali Koç da her geçen sezon biraz daha az hata yaparak bugünlere geldi, şimdi de takım şampiyonluk adayı. Ali Koç'un Fenerbahçe taraftarına da başarı borcu olduğunu ve dolayısıyla bırakmaması gerektiğini düşünüyorum. Ben bu dönemde aday olmayacağım" dedi.

'Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum'

Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyon olacağına inandığını kaydeden Saran, "Ben sene başından beri Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum. Gelinen noktada da Beşiktaş'ı yenip Nisan ayına lider olarak gireriz" dedi.

' Mesut Özil büyük transfer'

Mesut Özil transferiyle ilgili olarak da yorum yapan Sadettin Saran, "Mesut Özil, tartışmasız bir dünya yıldızı. Türkiye'ye de 32 yaşında normal şartlarda getirilebilecek bir futbolcu değil. O yüzden tebrik etmek lazım, büyük transfer" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler