Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son firari yakalandı!

18.02.2022 - 16:56 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 17:04

İstanbul Bakırköy'de kendi balık restoranında silahlı saldırıda öldürülen Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son firarinin de yakalandığı açıklandı.

 Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son firari yakalandı!

27 Ocak gecesi sahibi olduğu restoranda öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde soruşturmanın son firarisi olarak aranan Duhan Güleş de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

7 kurşunla vuruldu

Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu sahibi olduğu mekanda silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarından 7 kurşunla vurulan Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Sekiz şüpheli tutuklanıp cezaevine kondu

Cinayete kurban giden Ece Erken'in eşi  Şafak Mahmutyazıcıoğlu için soruşturma sürerken başını Yasak kardeşler Kadir ve Ali Yasak’ın çektiği gözaltına alınıp mahkemeye sevk edilen 17 şüpheli şahıstan aralarında cinayetin tetikçisi olarak belirlenen Kadir Yasak ve abisi Ali Yasak’ın da bulunduğu 8 şüpheli tutuklanıp cezaevine konmuştu.

 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Larin'in yerini Fenerbahçeli yıldızla doldurmak istiyor! Girişimler başladı...
Habere Git

Fikret Orman ile buluşmuştu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak'ta Yeşilköy Balıklçılar Çarşısı'nda ortağı olduğu restorantta eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile eski yöneticiler Ahmet Ürkmezgil ve Serkan Yazıcıoğlu ile buluştu. Gecenin ilerleyen saatlerinde restorana gelen Kadir Yasak ve Ali Yasak, Mahmutyazıcıoğlu ile ayrı bir masaya geçerek görüşmüş ve sonunda da cinayet işlenmişti. Bu arada Orman yaptığı açıklamada, söz konusu  buluşmaya 17.45 civarında gittiğini ama ertesi günü bir seyahati olduğu için 19.00 gibi; yani cinayet saatinden çok önce ayrıldığını açıklamıştı. Serkan Yazıcıoğlu ise cinayete tanıklık etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler