Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan flaş Ece Erken açıklaması!

14.03.2020 - 21:17 | Son Güncellenme: 14.03.2020 - 21:24

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan flaş Ece Erken açıklaması!

Ece Erken'in, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun aracına saldırdığı gündeme bomba gibi düştü. O anın görüntülerini yayınlayan Benan Mahmutyazıcıoğlu, "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım..." ifadelerini kullandı. Bu yaşananlardan sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan flaş açıklamalar geldi. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ''Bir suçlu varsa o suçlu benim... Ben bunlarla gündeme gelmeyi seven bir insan değilim. İki çocuk babasıyım. Bundan sonra susmayan herkes karşısında beni bulur. Benim hiçbir sıkıntım yok. Eleştirebilirler ama hakaret edemezler. Bu işler bitsin konuşulmasın artık. Kim ne diyorsa desin! Üçüncü bir kişiyle alakası yok. Bir suçlu istiyorlarsa suçlu benim! Günah keçisi benim. Ben bir yerde yakalanmadım. Her şeyi ortada yaşadık. Aklı başımızda insanlarız.Görüntülerde yaşananlar dün olmuş bir şey değil.'' dedi. Ece Erken yaşananlardan sonra sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz programından istifa etti.

Sunuculuktan istifa eden Ece Erken ise, Kanuni yollara başvuracağını açıkladı. İşte Erken'in açıklamaları;

"Bir süre tatile gideceğim, kafamı dinleyeceğim. Şu saatten sonra Şafak'ın söylediği çok önemli bir şey var şu saatten sonra konuşan biri olursa gaddarlık yapar, çocuklarla ilgili konuşur, ve karşısında beni bulamaz ben şey diyemiyorum 'bana bir şey olmaz' öyle bir şey hayatımda demedim. Olur ama Şafak gereken cevabı kanuni yollardan verecektir. O yüzden teşekkür ediyorum. Özellikle tekrar vurguluyorum. İstifa etmem istenmedi ama benim psikolojim buna el vermeyecek. Siz devam edin. Teşekkür ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler