Maske zorunluğu ve HES kodu kalktı mı? Sağlık Bakanı açıkladı!

Ali Bozkurt
02.03.2022 - 18:39 | Son Güncellenme: 03.03.2022 - 00:08

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maske ve HES kodu zorunluluğun kalktığı açıklandı. Stadyumlara ve özel giriş alanlarına HES kodu sorgulama kalktı. Açık alanda maske zorunluluğu kalktı mı? İşte detaylar..

Maske zorunluğu ve HES kodu kalktı mı? Sağlık Bakanı açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Vatandaşların uzun süredir beklediği haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Bundan sonra açık alanda maske takma zorunluluğu kalktı. Ayrıca maçlara giriş için HES kodu zorunluluğuda kaldırıldı. İşte detaylar...

Maske ve HES kodu kalktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşların uzun süredir beklediği müjdeli haberi verdi. Bugünden sonra artık açık alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı. Ayrıca taraftarlar bu yeni açıklamadan sonra HES kodu olmadan stadyumlara girebilecekler. Maçları takip edecek olan taraftarlar maskesizde maçlarda yer alabilecekler.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açık havada maske zorunluluğunun ve HES kodu uygulamasının kaldırıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca: "Maskeleri hayatımızdan çıkarmıyoruz, gerektiğinde takmak üzere yanımızda taşıyoruz. Büyüklerimiz ve kronik hastalığı olanlarla beraberken vazgeçilmez olmalı." ifadelerini kullandı.

Kapalı ortamlarda havalandırma yeterli ise maske şart değil.

 

Okullardaki sınıf kapatılma kalktı.

Senin için hazırladığımız haberler