Sağlıkçıya sarı kart gösteren hakemin maç görevi iptal edildi

Ali Bozkurt
27.12.2021 - 23:46 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 00:33

Spor Toto 1. Lig'de oynanan MKE Ankaragücü - Ankara Keçiörengücü maçında sağlık görevlisine sarı kart gösteren hakem Emre Kargın'ın görevi iptal edildi

Sağlıkçıya sarı kart gösteren hakemin maç görevi iptal edildi

Spor Toto 1. Lig’de Ankaragücü evinde oynadığı karşılaşmada ligin alt sıralarında yer alan Keçiörengücü’nü 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya ise sağlık görevlisine verilen sarı kart damga vurdu. Hakem Emre Kargın'ın görev iptal edildiği açıklandı. İşte detaylar...

Hakem ile Sağlık görevlisi arasında ne yaşanmıştı?

Ankaragücü - Ankara Keçiörengücü' karşılaşmasından biri ilk yaşandı. Maçın 72. dakikasında Ankaragücü, Keçiörengücü karşısında 2-1 öndeyken futbolcusu Murat Uçar bir sakatlık yaşadı. Bu sakatlıktan dolayı Uçar'a müdahale için sahaya giren sağlık görevlisi, hakem Emre Kargın'dan sarı kart gördü. İşini yapmaya çalışan sağlık görevlisi sahadan tedavisini uygulayamadan ayrıldı.
 

Hakemin görevi iptal edildi

Türkiye Gazetesi yazarı Ömer Faruk Ünal, TGRT Haber'de Sağlık personeline sarı kart gösteren hakem Emre Kargın'ın kupa maç görevi iptal edildiğini söyledi. Ünal, ''Hakem sarı kart gösterebilir normal bir olaydır. Atilla Karaoğlan'ın en az 3-4 tane kemiksiz hatası var. Göztepe - Adana Demirspor maçında. Perşembe günü açıklayacaklar. Atilla Karaoğlan'ın çok önemli bir maçı var perşembe günü.'' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Hakem sağlık görevlisine sarı kart gösterdi
Habere Git

Hakem Kargın ile sağlık görevlisi arasında neler konuşuldu?


Ajansspor'a konuşan Ankaragücü'nün sağlık çalışanı Ferit Kemal Şenaydın (Guinti Ferit), "Oyuncumuz Murat Uçar darbe aldığı için sahaya girdim. Hakem de 'Bir şeyi yok. Çık dışarı' dedi. Ben de 'Aynı pozisyon rakibe oldu, oyunu durdurdun' cevabını verdim. Hakem de sarı kart gösterdi ve 'Atarım seni' dedi. Ben de 'Atamazsın' dedim. Sonrasında oyuncumuz beni sakinleştirdi. Sonra da dışarı çıktım. Hakem kırmızı kart gösterse de sağlık görevlisi olduğum için maç sonuna kadar sahada olacaktım. Sanırım hakem bu kuralı bilmiyordu. Lakabım çok eski. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Guinti'ye benziyorum diye Mesut Demiroviç lakabımı koymuştu. Şu anda da ismim ve soyadım çok bilinmez ama Guinti Ferit derseniz herkes tanır." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler