Fenerbahçe yıldız oyuncunun sakatlığı sonrası panik transferi yapacak mı?

13.01.2024 - 21:15 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 22:03

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun takımın yıldızı Nigel Hayes Davis'in sakatlığı ardından transfer arayışına girecek mi? İşte cevabı...

Fenerbahçe yıldız oyuncunun sakatlığı sonrası panik transferi yapacak mı?

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko geçtiğimiz günlerde yıldız oyuncusu Nigel Hayes Davis'in sakatlık haberi ile sarsıldı.

Fenerbahçeli yıldız sakatlığı nedeniyle 1 aya yakın yok

Fenerbahçe'de kasığında yırtık tespit edilen 29 yaşındaki Amerikalı uzun forvet Nigel Hayes Davis'in 3-4 hafta takımdan uzak kalacağı açıklandı.

Kariyer sezonunu yaşıyordu

2.03'lük Hayes Davis bu sezon EuroLeague'de sarı lacivertli forma ile çıktığı 20 maçta; 13.4 sayı, 4.8 ribaunt, 1.7 asist, 15.8 verimlilik puanı ortalamaları ile kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Bayern'i korkulu rüyası ile geçti
Habere Git

Fenerbahçe panik transferi yapmayacak

Fenerbahçe yıldız oyuncunun sakatlığının ardından bir panik transferine yönelmeyecek. Sarı-Lacivertliler'de koç Sarunas Jasikevicius, Dyshawn Pierre ve Tarık Biberovic'i bu pozisyon için alternatifler olarak görüyor.

Sarunas Jasikevicius var sıkıntı yok

Sarı-Lacivertliler sezon ortasında takımın başına geçen Litvanyalı koç Sarunas Jasikevicius döneminde EuroLeague'de çıktığı 8 maçtan 7'sini, Basketbol Süper Ligi'nde ise çıktığı 4 maçı da kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler