Göztepe'de Şakir Özkayımoğlu, Eyüpspor Maçını Değerlendirdi

Orhan Gülek
17.04.2023 - 00:28 | Son Güncellenme: 17.04.2023 - 00:32

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında evinde Eyüpspor’u 1-0 yendi. Maçın ardından Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Göztepe'de Şakir Özkayımoğlu, Eyüpspor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe ile Eyüpspor karşo karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Göztepe 1-0'lık skorla kazandı.

Ege ekibine galibiyeti getiren golü 20. dakikada Kvasina kaydetti. Bu sonuçla birlikte üst üste 6. galibiyetini alan Göztepe'nin puanı 53'e yükseldi.

Karşılaşma sonrası Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu açıklamalarda bulundu.

"Hepsini ayrı ayrı kutluyorum"

Oyuncuların performansına dikkat çeken Özkayımoğlu, "Bizim için çok önemli olan bir final maçıydı ve gol yemeden kazanıp 6. sıraya yükseldik. İlk Eyüp maçında 1-0 yenilmiştik ve aramızda 16 puan fark olmuştu. Bugün Adanaspor maçını sayarsak aramızda 1 puanlık bir fark kaldı. Çocuklarda o kadar büyük yürek var ki hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Sahada basmadık yer bırakmıyorlar." dedi.

"Eyüpspor Arda Turan’ın gelmesiyle morallenmişti"

Eyüpspor'un sahaya moralli çıktığına dikkat çeken Özkayımoğlu, Göztepe ruhunu, formasını, armasını hepsi o kadar iyi anladılar ve mücadeleleriyle bunu gösteriyorlar ki hepsini tebrik ederim. Fakat ayaklarımız yere basıyor. Maçın hakemi Arda Kardeşler çok iyi bir yönetim gösterdi. Eyüpspor Arda Turan’ın gelmesiyle morallenmişti. Maça gelecek olursak taktik disiplinden vazgeçmeden ilk 15 dakika baskıyla başlayıp sonucu almak istemiştik. Duran toptan skoru yakaladık. Son maçlarda duran toplardan çalışmalarımızın meyvelerini alıyoruz. Asıl övgüyü hak eden şahane Göztepe taraftarı var. 90 dakika hiç susmadılar. Bizim ayak seslerimizle onlar da arkamızda ayak seslerini devam ettiriyorlar." dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Turan siftahında Göz'e geldi
Habere Git

"Maç maç gidiyoruz ve maç maç odaklanıyoruz"

Süper Lig hedeflerine adım adım yaklaştıklarını ifade eden Özkayımoğlu, "Ayak seslerimiz gelmeye başladı. Maç maç gidiyoruz ve maç maç odaklanıyoruz. Haftaya İzmir derbisine odaklanacağız. İnanılmaz taktik çalışıyoruz. Maçın ardından yapacağımız ilk idmanda da taktik çalışmaya devam edeceğiz. Top rakipteyken savunmayı nasıl kuracağımızı çalışıyoruz ve bu makineleşmiş hale geldi. Biz savunmayı çok iyi yapan bir takımız. Üretmeye de başladık. Kvasina bizim için çok özel bir oyuncu. Savaşıyor, mücadele ediyor. Onun golüyle galip gelmemiz de ayrıca sevindirici. Taraftar da onu bağrına bastı." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler