Salih Kavrazlı: “Hekimoğlu Trabzon benim için yeni bir başlangıç olacak”

28.01.2021 - 21:19 | Son Güncellenme: 28.01.2021 - 21:26

Misli.com TFF 2.Lig haberleri… Salih Kavrazlı yeni takımı Hekimoğlu Trabzon FK’nın resmi sitesine konuştu. İşte Salih Kavrazlı’nın açıklamaları…

Salih Kavrazlı: “Hekimoğlu Trabzon benim için yeni bir başlangıç olacak”

Trabzonspor bu ara transfer döneminde, 18 yaşındaki genç futbolcusu Salih Kavrazlı’yı, Hekimoğlu Trabzon’a kiralık olarak gönderdi. Genç futbolcu ilk açıklamalarını kulübün web sitesine yaptı.

İşte o açıklamalar:

“Olumsuzluklar beni çok etkiledi”

Altınordu’dan Trabzonspor’a transfer olduktan sonra sıkıntılı süreçler yaşadığını ifade eden Salih Kavrazlı, “Trabzonspor’a transfer olduğumda çok mutlu oldum. Sonrasında lisans sıkıntısı çıktı. Bu sürede futbol oynayamadım. Sonrasında bir de hastalıkla boğuştum. Kilo kaybettim. Bu beni çok geriye attı.

Uzun bir süre hastalığımla uğraştım. Bu hastalığı da daha yeni yeni üzerimden atıyorum. Yeni yeni kilo almaya başladım. Tam antrenmanlara başladığımız sırada bu sefer de Covid-19’a yakalandım. Yine antrenman yapamadık. Bu olumsuzluklar beni çok etkiledi. Maçlarda oynamayı bırakın uzun süreler antrenman bile yapamadım. Bu sezon yavaş yavaş toparlamaya başladım. Fizik olarak çok geriye gitmiştim” ifadelerini kullandı.

“Hekimoğlu Trabzon FK’yı bir şans olarak görüyorum”

Hekimoğlu Trabzon FK’ya kiralanması hakkında açıklamalarda bulunan Kavrazlı, “Artık oynayacağım bir takıma gidip, kendimi yeniden bulmak istiyordum. Sağ olsun başkanımız Celil Hekimoğlu beni istedi ve kiralık olarak buraya geldim. Hekimoğlu Trabzon FK’yı bir şans olarak görüyorum. Buraya yeniden başlamak için geldim. Henüz fizik olarak çok gerideyim. Yeniden eski gücümü bulmak için zamana ihtiyacım var. 2-3 ay içerisinde yeniden eski Salih olmak istiyorum. O zamana kadar belli sürelerde de maç eksiğimi kapatmak istiyorum” dedi.

“Önümüzdeki sezon da burada devam etmek isterim”

Maç eksiklikleri hakkında fikirlerini belirten genç futbolcu, “En son resmi maçıma 11 Haziran 2019 yılında Altınordu ile çıkmıştım. Sonrasında hiç resmi maçım olmadı. Yaklaşık 1,5 yıldır resmi maç oynamadım. Hocam Sancaktepe maçında bana görev verdi. Henüz tam kapasite ile hazır olmadığımı biliyorum. Dediğim gibi 2-3 aya hazır hale geleceğim. Eğer sezon sonuna kadar tam hazır hale gelemezsem, eksiklerimi tam anlamıyla gideremezsem, gelişimimi tam anlamıyla tamamlayamazsam, önümüzdeki sezon da burada devam etmek isterim” ifadelerini kullandı.

“Milli Takım ve Avrupa’ya gitmek istiyorum”

Gelecek hedeflerinden de bahseden 18 yaşındaki genç oyuncu, “Çünkü Hekimoğlu Trabzon FK benim için yeni bir başlangıç olacak. Bu başlangıcı iyi yapmak istiyorum. Trabzonspor’a güçlü dönmek istiyorum. Çünkü orası zor bir kulüp. Oynaması zor bir kulüp. Ben de o nedenle güçlü dönüp orada forma şansı bulmak istiyorum. Trabzonspor’a döndüğümde orada da iyi maçlar oynayıp, sonrasında Milli Takım ve Avrupa’ya gitmek istiyorum” dedi.

Öte yandan genç yıldız adayı, Sancaktepe ile oynanan maçta Hekimoğlu Trabzon formasını sırtına geçirerek 597 gün sonra ilk defa resmi bir maçta sahaya çıkmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler