Salomon'dan kanserojen maddelere savaş

03.03.2020 - 20:41 | Son Güncellenme: 03.03.2020 - 17:42

Doğa sporları alanında öncü markalardan biri olan Salomon, Türkiye'deki hedefleriyle ilgili bir organizasyon gerçekleştirdi. Özellikle Kapadokya'daki "Cappadocia Ultra-Trail' etkinlikleriyle dikkat çeken markanın temsilcilerinden Ceylan Ateş, Atilla Kuduoğlu ve Orçun Kutluad sunum gerçekleştirdi.

Kalabalık bir basın topluluğuna ve sporculara hitap eden Salomon temsilcileri, markanın Türkiye'deki ayakkabı satışının 7 bin çiftten 120 bin çifte yükseldiğini belirtti. Türk halkını, özellikle doğa sporlarını çekmeyi hedeflediklerinin altını çizen temsilciler, Salomon markasının ayakkabı üretiminde kanserojen maddeye karşı bir hareket başlattığını da bildirdi.

2021 yılında kış etkinliği istediğini belirten Ceylan Ateş, "Türkiye yeni harekete geçiyor. Bizim için patika koşusunu geliştirmek önemliydi. Bunu yaparken yol kategorisine de indik. Bunun için Maltepe'de antrenmanlara başladık. Yol koşusuna da antrenmanlarla gireceğiz. Kış sporlarına da önem veriyoruz. 2021'de kış sporlarında snowboard etkinliği istiyorum. Kesinlikle bir arayış içindeyim. 2021 yılında Türkiye'de kış sporları etkinlikleri düzenlemeyi hedefliyoruz" dedi.

Kadınlara özel etkinlikler düzenleyeceklerini söyleyen Ateş, "Kız kıza eğlenmeyi ve bir şeyler yapmayı severiz. Patikayı neden birlikte gezmiyoruz, diyoruz. Dünyadaki trend doğa sporları. Kadın kampları düşünüyoruz. Bütün kadınlarımızı bu kamplara davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR / Burhan Can Terzi

Senin için hazırladığımız haberler