Trabzonpor'da Samet Akaydın Operasyonu!

02.01.2022 - 09:46 | Son Güncellenme: 02.01.2022 - 11:54

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Edgar'ın sezonu kapatmasıyla öncelikli hedefi yabancı savunmacı olan bordo mavililerde, yerli adaylar için de çalışmalar başladı.

Trabzonpor'da Samet Akaydın Operasyonu!

Bordo mavililer, bu kapsamda Adana Demirspor'un 27 yaşındaki başarılı stoperi Samet Akaydın'a talip oldu. 

Ya Yusuf Sarı ya da Abdülkadir Parmak

Sabah'ın haberine göre; İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde Mavi Şimşekler'in, Samet'e karşılık Abdulkadir Parmak ya da Yusuf Sarı'yı takasta istediği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Jaja Coelho'den kötü haber geldi
Habere Git

Trabzonspor'un, tecrübeli bir yabancı isimle anlaşamaması durumunda Samet için girişimlerine hız vereceği belirtildi.

Sözleşmesi 2024'te bitiyor

Adana Demirspor ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Samet Akaydın, bu sezon lacivert mavili formayla 16 maçta sahaya çıktı. Tecrübeli stoper bu maçlarda bir kez rakip fileleri havalandırırken, 3 kez sarı kart görürdü.

Cornelius ile çarpışmıştı

Samet Akaydın, bu sezon Trabzonspor'a karşı oynanan maçta şanssızlık yaşamıştı. Başarılı stoper bir hava topu mücadelesinde Fırtına'nın forveti Andreas Cornelius ile kafa kafaya çarpışmıştı. Danimarkalı yıldız maça devam edememişti, Samet Akaydın da kafası sargılı şekilde oynamıştı.

İlgini Çekebilir
İtalyanlar Yunus Akgün'ü duyurdu! Serie A...
Habere Git

Altyapısı Trabzon

Avcı'nın Samet Akaydın'ı tercih etmesinin sebebi uyum sorunu yaşamayacağını düşünmesi. 27 yaşındaki oyuncu altyapısını Trabzon'da aldı. İdmanocağı, Trabzonspor U-17'de oynadıktan sonra Boluspor, Arsinspor, Sancaktepe Bld, Şanlıurfaspor ve Keçiörengücü formaları giydi. Ardından da Adana Demirspor'a geçti.

Senin için hazırladığımız haberler