Samet Akaydın'dan İlk Mesaj! Forma Numarası Belli Oldu | Fenerbahçe Haberleri

İsa Kethüda
12.01.2023 - 10:42 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 13:16

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'dan transfer ettiği Samet Akaydın, antrenman sonrası basına açıklamalarda bulundu.

Samet Akaydın'dan İlk Mesaj! Forma Numarası Belli Oldu | Fenerbahçe Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Adana Demirspor forması giyen başarılı savunma oyuncusu Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli takım, teknik direktör Jorge Jesus'un çok istediği Samet Akaydın ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

"Mutlu ve heyecanlıyım"

Kanarya ile ilk antrenmanına çıkan 28 yaşındaki milli oyuncu, basına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Akaydın, "Fenerbahçe gibi büyük bir camia bünyesinde olduğum için mutlu ve heyacanlıyım. Her futbolcunun hayalidir. Ne kadar büyük bir camiya gelidğimin farkındayım. İki tarafa da hayırlı olsun.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Jorge Jesus'a yeni yıl hediyesi
Habere Git

"Pes etmeyi sevmem"

Benim inatçı bir yapım var. Pes etmeyi sevmem. Sahada savaşmaktan vazgeçmeyen, formanın hakkını veren bir yapım var. Kötü oynayabilirsin ama kötü mücadele edemezsin. Çubuklu formaya layık olmaya çalışacağım.

"Fenerbahçe dışından yurt dışından da teklif geldi"

Hocamızla antrenmandan önce görüştük. Benim 3'lü savunmaya uyacağım için hocanın beni istediğini düşünüyorum. Oyunu kuran bir yapım var. Milli takımda üçlü savunmada oynadım. Hakkını verdim, burada da vereceğimi düşünüyorum. Fenerbahçe dışından yurt dışından da teklif geldi. Bana sordular. Nereye gitmek istersin diye... Ben hislerimle hareket eden bir insanım. 

"Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum"

Fenerbahçe dedim. Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum. Hala da şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum. Hocanın beni istediğini biliyordum. Bu da önemli. Cüneyt Hoca ile çalıştık. Forvet oyuncusunun ensesisde olmayı seviyorum. Sahanın içinde en iyi mücadeleyi yapacağımı düşünüyorum. Montella bana hata yapsan da üstüne git dedi. Ben de sınırlarımı aşmaya çalışıyorum.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

3 numaralı formayı giyecek

İlk önceki hedefim antrenmanlarda kendimi gösterip formayı kapmak. Süper Lig şampiyonu olursak bu benim ilk şampiyonluğum olacak. bunun için elimden ne gelirse yapacağım. Milli Takım'da 3 numarayı giydiğim için burada 3 numarayı istedim. Sağ olsun verdiler.

"Hiç yabancılık çekmedim"

Şu ana kadar hiçbir rekabetten kaçmadım. Burada da kendimi göstereceğim. İsmail Yüksek, Altay, Arda, İrfan Can ile milli takımdan çalışıyoruz. Hiç yabancılık çekmedim. Ortam çok güzel. Bana ne kadar büyük bir camia olduğunu anlatıyorlardı. 

"Milli takımda transfer konuşuldu"

Milli takımda transfer konuşuldu. O zamanlar konuştuk aramızda, Fenerbahçe taraftarı asla pes etmeyen, çalışan, formanın hakkını veren bir Samet görecek. Onların önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah her şey güzel olacak" dedi.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel'i Galatasaray maçı öncesi şoke eden haber
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler