Ahmet Bayram, katıldığı yarışmalardan madalyayla döndü!

09.04.2018 - 15:57 | Son Güncellenme: 09.04.2018 - 15:57

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un atleti Ahmet Bayram, Tarsus ve Marmaris’te katıldığı yarışmalardan kupa ve madalyalarla döndü. Bayram, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan'ı ziyaret etti.

Başarılı bir performans sergiledi

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram Tarsus ve Marmaris’te katıldığı yarışmalarda Manisa'nın adını başarıyla duyurmaya devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı koşucusu Ahmet Bayram, Tarsus’ta yapılan 13. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonunda 600 sporcu arasında genel klasmanda 26’ıncı, yaş grubunda ise 3’üncü oldu. Bayram ayrıca Marmaris’te yapılan Run Yarı Maratonunda ise genel klasmanda 5’inci, kendi yaş grubunda ise 1’inci oldu. Başarılı sporcu Bayram, kazandığı kupa ve madalyalarla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan'ı makamında ziyaret etti.

Bayram’dan Aktan’a ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, şampiyon atlet Ahmet Bayram’ı başarılarından dolayı kutlayarak, “Ahmet Bayram kulübümüzün başarılı sporcularından birisi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün önderliğinde spora ve sporcularımıza verdiğimiz desteklerin karşılığının böylesine güzel başarılarla almamız bizleri çok mutlu ediyor. Ahmet Bayram’ı kazandığı başarılardan dolayı bir kez daha kutluyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler