Şampiyon atlet Batman'da da kazandı!

22.03.2018 - 16:08 | Son Güncellenme: 22.03.2018 - 16:08

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Batman Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümü nedeniyle düzenlenen 2.Uluslararası Yarı Maratonu ve Halk Koşusu'nda kendi yaş grubunda birinci olmayı başardı. Bayram, kulüp başkanı Mevlüt Aktan’ı ziyaret etti.

12 ülkeden 470 sporcu katıldı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, Batman’da yine fırtına gibi esti. Ahmet Bayram, Batman Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen 2.Uluslararası Yarı Maratonu ve Halk Koşusu'nda genel klasmanda 26'ncı olurken, kendi yaş grubunda ise birinciliği göğüsledi. Batman Belediyesinin ev sahipliğinde, Valilik, Türkiye Atletizm Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle düzenlenen 2. Uluslararası Yarı Maratona 12 ülkeden 470 sporcu katıldı.

Kupalarla birlikte Aktan’ı ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon atleti Ahmet Bayram, kazandığı kupa ve madalya ile birlikte yine kendisine büyük destek veren kulüp başkanı Mevlüt Aktan'ı ziyaret etti. Ziyarette Ahmet Bayram, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuzun büyük desteğini görüyorum. Allah, her sporcuya Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu olmayı nasip etsin. Başarılı olabilmemiz için ne gerekiyorsa yapılıyor. Bize de çok çalışıp başarılı olmak düşüyor" dedi.

“Kupa ve madalyalar bizleri mutlu ediyor”

Ahmet Bayram’ın bir kez daha kendilerine büyük bir sevinç yaşattığını söyleyen kulüp başkanı Mevlüt Aktan ise “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde sporcularımızın başarılı olabilmesi için, kulübümüzün ve Manisa’mızın adını başarıyla duyurabilmeleri için her türlü desteği veriyoruz. Sporcularımızın başarıyla mücadele etmeleri, her yarışmadan bizlere kupa ve madalyalar getirmeleri bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Şampiyon atletimiz Ahmet Bayram’ı bir kez daha tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler