Şampiyon, Sergen Yalçın’la sahaya indi!

05.07.2021 - 20:22 | Son Güncellenme: 06.07.2021 - 12:23

Beşiktaş haberleri… Beşiktaş, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yaptığı idmanla başladı. İşte detaylar…

Şampiyon, Sergen Yalçın’la sahaya indi!

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayan Beşiktaş, 2021-2022 sezon hazırlıkları kapsamında bugün yaptığı idmanla sahaya indi. Siyah-beyazlı kulüple yeniden anlaşma görüşmeleri uzun bir süre alan ve bir ara ayrılma noktasına gelen Sergen Yalçın da takımın başında yer aldı.

Ümraniye’de gözler Sergen Yalçın’ın üzerindeydi 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'inde yapılan antrenman teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleşti. Yalçın, antrenman sırasında kısa süre basın mensupları ile konuştu.

Salih Uçan ilk idmanına çıktı

İdmanda yeni transfer Salih Uçan yer alırken, EURO 2020’de oynadığından dolayı izinli olan Domagoj Vida ile Kanada Milli Takımı’nda bulunan Cyle Larin katılmadı. 

Josef ile Welinton karantinada

Ülkelerinden dönen ve karantinada bulunan Josef de Souza ile Welinton da takımla çalışmalarda yer almadı. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Ajdin Hasic ile kadro dışı olan Jermain Lens antrenmana çıkmadı. Atiba ise çalışmalarını salonda sürdürdü.

 

Güven Yalçın ve Kartal Kayra geri döndü 

Öte yandan geçen sezonu kiralık olarak tamamlayan Güven Yalçın ile Kartal Kayra Yılmaz idmana çıkarken, takımda düşünülmeyen Boyd, Douglas ve Umut Nayir idmanda yer almadı.

Senin için hazırladığımız haberler