Şampiyonlar Ligi'nin güzel spikeri tatil için Türkiye'yi tercih etti

05.06.2021 - 12:25 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 12:40

Magazin haberleri... Arnavutluk doğumlu oyuncu ve televizyon sunucusu Eva Murati, Antalya'da paylaştığı fotoğraflarla büyük beğeni topladı. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nin güzel spikeri tatil için Türkiye'yi tercih etti

AJANSSPOR - MAGAZİN

 

Şampiyonlar Ligi'nin Arnavutluk doğumlu sunucusu Eva Murati, tatil için Antalya'ya seyahat etti. Murati'nin tatil kentine uğramasıyla beraber Antalyaspor yöneticileri sunucuya hediyelerde bulundu. 

Fotoğrafları binlerce kez beğenildi!

26 yaşındaki güzel sunucunun Antalya'da çektiği fotoğraflar, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

1 milyona yakın takipçisi var

2012 yılından beri UEFA'nın çeşitli birimlerinde çalışan Eva Murati, 4 yıldır Şampiyonlar Ligi organizasyonunun sunuculuğunu yürütüyor.

Misafirperver kentin misafirperver takımı: Antalyaspor

Eva Murati'nin Antalya'da olduğunu öğrenen Antalyaspor yönetimi, güzel sunucuya forma ve atkı hediyesinde bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada: "Şehrimizde tatil yapan Şampiyonlar Ligi'nin ünlü spikeri Eva Murati şanlı formamızı giydi! Tatil için Antalya'yı seçen Eva Murati'ye Yönetim Kurulu üyemiz Emrah Çelik forma, atkı ve maske hediye etti." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'a gönülden bağlı

Ünlü spikerin Türkiye'den Galatasaray'ı tuttuğu biliniyor. Önceki yıllarda düzenlenen bir Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında, Murati Galatasaray atkısıyla fotoğraf çekilmişti.

Eva Murati kimdir, kaç yaşında, nereli?

Eva Murati, 1995 yılında Arnavutluk'un Elbasan şehrinde dünyaya gelmiştir. 26 yaşındadır. Annesi mühendis, babası doktordur. 

Elbasan'da 6 yaşına kadar yaşamıştır. Bu şehrin İtalyan kültüründen yoğun biçimde etkilenmesinden ötürü İtalyanca'yı yine aynı yıllarda öğrenmiştir.

Üniversite eğitimi için Tiran'da hukuk fakültesini tamamlayan güzel oyuncu, kariyerini televizyon üzerine şekillendirmiştir. 

Eva Murati, Arnavutluk ve Avrupa özelinde çeşitli reklam ve dizi projelerinde yer almıştır. 

Hala Arnavutluk ve Avrupa'da çeşitli televizyon işlerinde görev almaktadır. Ancak ona en büyük ün kazandıran işi, Şampiyonlar Ligi sunuculuğu olmuştur.

Senin için hazırladığımız haberler