Karacabey Birlikspor kupanın sahibi!

08.02.2018 - 13:40 | Son Güncellenme: 08.02.2018 - 13:40

Karacabey Birlikspor, U 16 Yaş Ligi 3. Grup’ta şampiyonluk maçında Yiğitlerspor’u 3-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Şampiyonluk kupasını alan Karacabey Birlikspor, Elit Lig’e yükselme başarısı gösterdi.

“Takımımızı tebrik ediyorum”

Aldıkları kupayla kulüp tesislerine giden teknik heyet ve futbolcular, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak tarafından karşılandı. Futbolcuları tebrik eden Başkan Koçak, “Bugün oynadığımız U-16 Grup Birinciliği baraj müsabakası sonucunda Yiğitlerspor’u 3-0 yenerek şampiyon olduk. Takımımızı elde ettiği bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan kapıda karşıladı

Tesislerin ardından Karacabey Belediye Başkanı ve Karacabey Birlikspor Şeref Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden futbolcular, Özkan tarafından kapıda karşılandı.

Futbolcularla tek yek tokalaşan ve yaşadığı mutluluğu paylaşan Başkan Özkan, “Hepinizi tebrik ediyorum. 2014’ten beri Karacabey’de spor seferberliği başlattık. Sizlerle birlikte bu işi güzel bir şekilde götürüyoruz. Kulüp başkanımızın, yöneticilerimizin ve herkesin bunda emeği var. 2. Amatör Küme’den aldığımız takımımızı 23 yıllık özlemimiz olan 3. Lig’e taşıyarak büyük bir başarı elde ettik. Başarıların kalıcı olması için altyapıya önem verilmesi gerekiyor. İşte bu şekilde bunu gerçekleştiriyoruz. Alt yapının yanı sıra tesisleşmeye de önem veriyoruz. Yakında açacağımız tesisi Karacabey’e kazandıracağız. Futbolun yanı sıra sporun her alanında çalışma yapıyoruz. Basketbol, güreş ve voleybolda da iddialıyız. Sporu gençler için yapıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için spor yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler