Thomas Reis'den 2-2'lik Fenerbahçe maçı yorumu: "Doğru işler yapıyoruz

20.10.2024 - 21:37 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 21:42

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 2-2 berabere kaldıkları Fenerbahçe maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar...

Thomas Reis'den 2-2'lik Fenerbahçe maçı yorumu: "Doğru işler yapıyoruz

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçı gol düellosuna sahne oldu. 88. dakikada Soner Aydoğdu'nun golüne engel olamayan Jose Mourinho yönetimindeki Kanarya, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılarak zirve yarışında yara aldı. Sezonun flaş takımı olan Thomas Reis'li Karadeniz ekibi ise yenilmezlik serisi 5 maça yükseldi.

Maç sonu Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis değerlendirmelerde bulundu.

"Burada Beşiktaş'a karşı da iyi oynamıştık"

"Geriye düşmemize rağmen geri gelmeyi başardık" diyen Reis, "Benim için çok önemli olan birşey varsa maç maç gitmek. Burada Beşiktaş'a karşı da iyi oynamıştık. Fenerbahçe gibi iyi oyunculara sahip takıma da iyi oynadık. Geriye düşmemize rağmen geri gelmeyi başardık. " dedi.

"Sonradan oyuna giren oyuncularım da iyi performans gösterdiler"

"Bizim yanımızda oldukça başarılı oluruz" diyen Reis, "Fenerbahçe gibi bir takıma karşı oynayıp iki defa geriye düşüp geri gelebiliyorsanız doğru işler yapmışsız demektir. Taraftara da teşekkür ederim bizi iyi desteklediler ve güzel bir kareografi yapmışlardı. Bizim yanımızda oldukça başarılı oluruz. Sonradan oyuna giren oyuncularım da iyi performans gösterdiler." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler