Samsunspor, Sivassporlu Sefa Yılmaz'ın transferi ile ilgileniyor!

Akın Ungan
12.01.2022 - 00:21 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 00:31

TFF 1. Lig takımı Samsunspor, DG Sivasspor oyuncusu Sefa Yılmaz'ı transfer etmek istiyor. Süper Lig'de oynayan Sefa, bu sezon nasıl? Bonservisi ne kadar?

Samsunspor, Sivassporlu Sefa Yılmaz'ın transferi ile ilgileniyor!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, DG Sivasspor forması giyen Sefa Yılmaz ile ilgileniyor. 31 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer etmek isteyen Kırmızı-Beyazlılar'ın, kiralama yolunu tercih edeği belirtildi.

Sivasspor, kiralama fikrine açık

DG Sivasspor, bu sezon ile toplam 16 karşılaşmaya çıkan ve gol yada asist katkısında bulunamayan Sefa Yılmaz'ı kiralık olarak takımdan göndermeyi düşünüyor.

Kocaelispor da devrede

DG Sivasspor'un tecrübeli kanat oyuncusuna olan taliplerin sayısı artıyor. Samsunspor'un rakibinin ise Kocaelispor olduğu kaydedildi. Yeşil-Siyahlı ekip, devre arasında Sefa Yılmaz'a teklif gönderdiği, fakat oyuncunun yüksek maaliyet istemesi sebebi ile transferin askıya alındığı belirtildi.

Sefa Yılmaz'ın karnesi

14 Şubat 1990 doğumlu Sefa Yılmaz, Almanya'nın TeBe Altyapısı'nda futbola başladı. Ardından Wolfsburg Altyapısı'na transfer olan Sefa, buradan MSV Duisburg'a geçti. Kayserispor ile Türkiye macerasına adım atan gurbetçi futbolcu, Trabzonspor, Alanyaspor, Gaziantepspor, Boluspor, Altınordu ve Gençlerbirliği'nde forma giydi.

Kariyerinde toplam 422 karşılaşmaya çıkan 31 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda 63 gol bulurken, 50 kez de asist yaptı. Sefa Yılmaz'ın şu anki piyasa değerinin 375 Bin Euro olduğu belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler