Samsunspor'da Mohamed Ihattaren Transferi İptal Oldu! İşte Nedeni...

İsa Kethüda
03.08.2023 - 17:20 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 17:29

Son dakika transfer haberleri... Samsunspor, geçtiğimiz günlerde kontrat şartlarında mutabık kalınan futbolcu Mohamed Ihattaren ile anlaşamadıklarını açıkladı.

Samsunspor'da Mohamed Ihattaren Transferi İptal Oldu! İşte Nedeni...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına vardıkları futbolcu Mohamed Ihattaren'in transferinden vazgeçtiklerini duyurdu.

Mohamed Ihattaren sağlık kontrolünden geçmişti

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz geçtiğimiz günlerde, kontrat şartlarında mutabık kalınan futbolcu Mohamed Ihattaren’i sağlık kontrollerinden geçmesi ve sözleşme imzalaması için Samsun’a davet etmiş ve ardından Futbolcu şehrimize gelmişti.

Mohamed Ihattaren sözleşme şartlarını değiştirmek istedi

Kulübümüz, önceden mutabık kalınan şartları değiştirmeye çalışan ve kabul edilemez isteklerde bulunan futbolcunun transferinden vazgeçmiştir. Söz konusu durumu kamuoyunun dikkatine sunarız" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder transferi iptal mı oldu? Başkan duyurdu...
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Son olarak İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'ta forma giyen 21 yaşındaki on numara oyuncusu, kariyerinde PSV, Ajax U21 ve Sampdoria formalarını da giydi.

Futbola SV Houten Jugend altyapısında başlayan Mohamed Ihattaren, Hollanda Milli Takımı'nın da alt yaş kategorilerinde forma giydi.

  • Hollanda U19: 10 maç, 2 gol
  • Hollanda U17: 12 maç, 1 gol
  • Hollanda U16: 4 maç, 3 gol
  • Hollanda U15: 4 maç, 1 gol


21 yaşındaki oyuncu Hollanda'nın Utrecht şehrinde doğru. Güncel piyasa değeri 300 bin Euro olan Ihattaren, 1,83 boyunda ve sol ayağını kullanıyor.

İlgini Çekebilir
G.Saraylı yıldıza dev teklif!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler