Samsunspor'da Lisansı Çıkan Tomane Yeniden Takımda | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
12.01.2023 - 16:24 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 16:38

Samsunspor'da sezon başında lisansı dondurulan 30 yaşındaki santrfor Tomane'nin devre arası transfer sürecinde lisansı yeniden çıkarıldı. İşte detaylar

Samsunspor'da Lisansı Çıkan Tomane Yeniden Takımda | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında teknik heyetin raporu doğrultusunda lisansı tescil edilmeyen Tomane, Hüseyin Eroğlu'nun raporuyla yeniden takıma dahil edildi.

Resmi açıklama geldi

Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Bugün itibarıyla başlayan transfer tescil döneminde yönetim kurulumuz ve teknik ekibimizin kararı doğrultusunda oyuncumuz Antonio Manuel Fernandes Mendes'in (Tomane) lisansı çıkmıştır. Oyuncumuz Tomane'nin şampiyonluk mücadelemizde sağlayacağı katkılara inancımızı belirterek kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Aramıza tekrardan hoş geldin Tomane" denildi.

Hüseyin Eroğlu: "Tomane, en iyi transferi olacak"

Geçtiğimiz günlerde Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Tomane, bana göre bu dönemin en iyi transferi olacak. Ligin ikinci yarısında hücum aksiyonlarımızdaki liderliklerimize takım savunmasını da ekleyip Süper Lig'e yükseleceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Samsunspor çıkışta

Öte yandan TFF 1. Lig'de devreyi ikinci sırada tamamlayan Samsunspor, özellikle Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte büyük çıkış yakaladı.

Samsunspor istatistikte ön plana çıkıyor

Samsunspor, ligin ilk yarısında en çok asist yapan (1,33), en çok şut çeken (13,83), en isabetli şut çeken (5,61), rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan (20,28), en az top kaybeden (64,61), en çok korner kazanan (5,5), akann oyun golleri (21) ve en fazla ikili mücadele kazanan (Yüzde 52) takımı olurken, Eyüpspor ve Çaykur Rizespor ile birlikte en az kaybeden (2) ekibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler