Samsunspor’da Mehmet Altıparmak fikstürü değerlendirdi

16.07.2021 - 00:45 | Son Güncellenme: 16.07.2021 - 00:47

TFF 1. Lig’de şampiyonluk hedefleyen Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yeni sezonun fikstürü hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Samsunspor’da Mehmet Altıparmak fikstürü değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımının Kayseri kampını ve fikstürü değerlendirdi. Altıparmak, “Kampımız çok iyi gidiyor. Çok güzel bir ortamda ve çok iyi şartlarda çalıştık. Bunun neticesinde istediğimiz ortamı bulunca hem oyuncuların hem de bizim moral motivasyonumuz yükseldi. Tam kadro olarak bütün çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

 

Samsunspor ile Kayserispor oynayacak

Cumartesi günü Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Hes Kablo Kayserispor ile oynanacak hazırlık maçına değinen Altıparmak, “Bu kampta hazırlık maçı yapmadık. Çünkü oyuncularımız hazır değil. Bu da sakatlığa yol açacağı için buradaki son günümüzde Hes Kablo Kayserispor ile bir hazırlık maçı oynayıp, Bolu’ya geçeceğiz. İkinci etapta hem taktik olarak hem çabukluk olarak hem de hazırlık maçı olarak daha fazla süre geçireceğiz.” diye konuştu.

 

'Kendi sahamızda başlamak güzel'

Lig fikstürünü de değerlendiren Mehmet Altıparmak, şunları söyledi: “Benim için önemli olan bütün takımlarla oynayacak olmamız. İlk maçı kimle oynayacağımız çok önemli değil. Sezona kendi sahamızda başlamayı çok istiyordum. İlk hafta geçtik ama ikinci hafta Balıkesirspor ile kendi evimizde başlayacağız. 

Fikstür avantajı da yok dezavantajı da

Herkesle oynayacağız. Bizim için fikstür avantajı veya dezavantajı diye bir şey yok. Her rakip bizim için önemli. Her rakibe çok önem vereceğiz. Ama önemli olan bizim ne yapacağımız. Onun için bizim istediğimiz şeyler Balıkesirspor maçı ile başlayacak. İnşallah ilk maça kadar hazırlıklarımızı tamamlayacağız ve hazır bir halde de o maça çıkacağız.”

Senin için hazırladığımız haberler