Ajansspor

Samuel Eto'o Antalyaspor ile idmana çıktı

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Kamerunlu golcü futbolcu Samuel Eto'o, Antalyaspor ile akşam idmanına çıktı ve futbol kamuoyuna mesaj yolladı.

Samuel Eto'o Antalyaspor ile idmana çıktı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 49 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Samuel Eto'o Antalyaspor ile idmana çıktı
Samuel Eto'o Antalyaspor ile idmana çıktı

Samuel Eto'o Antalyaspor ile idmana çıktı

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan ve gelip gelmeyeceği merak konusu olan Antalyaspor'un golcü futbolcusu Samuel Eto'o'dan haber var.

Siyah Beyazlılar'ın gol yollarında tecrübeli bir ismi takıma kazandırmak için yoğun uğraşlar verdiği ve dünyaca ünlü yıldız Samuel Eto'o ile temasa geçtiği öğrenilmişti.

35 yaşındaki tecrübeli oyuncu da transfer olmak istediğini yönetimer bildirmiş ancak Antalyaspor buna izin vermemişti ve iki kulüp arasında demeç savaşları yaşanmıştı.

Bunun üzerine TFF, konya el atarak hem Samuel Eto'o hem de Beşiktaş kulübünü konuyla ilgili PFDK'ya sevk etmişti.

Golcü futbolcu yılan hikayesine dönen transferde sosyal medya hesabından kafaları karıştıran bir açıklama ile futbol kamuoyunda Siyah Beyazlı kulüple anlaştığı iddia edildi.

Eto'o'dan mesaj var

Bütün bu gelişmelerin ardından imza atmak atmak üzere İstanbul'da olması beklenen oyuncu, bu akşam Kırmızı Beyazlı kulüple akşam idmanına çıktı ve Fanatik'in Antalyasporlu bir yönetici aracılığıyla ulaştığı Kamerunlu golcü oyuncu "Ben her zaman buradayım" dedi.

Fanatik

 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...